≫ 

NE SUDE ŠEGRTI, NEGO MAJSTORI: Vojvodina traži regularno suđenje!

Novosadski klub smatra da favorizovanje večitih rivala uništava srpski fudbal

  • 8

Fudbalski klub i sportsko društvo Vojvodina javno izražavaju svoje nezadovoljstvo suđenjem arbitra Jovana Šegrta iz Beograda na jučerašnjoj utakmici između Vojvodine i Crvene zvezde na “Karađorđu”. Juče je u Novom Sadu odigran fudbalski derbi Vojvodina – Crvena zvezda.

>>> Ha, ha, Zvezda je to, Srbija je to, to je naš fudbal: Fudbaler Vojvodine koji je skrivio penal, dan posle do detalja opisuje odlučujući trenutak derbija

Vojvodina je izdala saopštenje i pokazala nezadovoljstvo arbitrom

Glas sa druge strane terena: Borjan tvrdi da je Zvezdin penal "čist kao suza"

"Dobar fudbal, muški, 10.000 gledalaca. Retkost za srpski fudbal. Ono što je postalo često je katastrofalno suđenje. Fudbal se igra zbog publike i sportskog nadmetanja, a ne zbog kladionica i interesnih lobija. To uništava srpski fudbal u sportskom i moralnom smislu.

Foto: FK Vojvodina

>>> Pogledajte kako je Zvezda dala gol Vojvodini posle samo 90 sekundi, ali i slavlje igrača ispred krcatog Juga (VIDEO)

Ako o rezultatu utakmica i mestu na tabeli ne odlučuje igra i sportska sreća na terenu, nego pištaljka u ustima ljudi sumnjivog morala, sport gubi smisao.

To nije problem samo FK Vojvodina ili bilo kog drugog kluba, već celokupne sportske javnosti. Da li će taj kancer vratiti gledaoce na stadione i ugled srpskog fudbala? Neće. Pozivamo FSS, Zajednicu Super lige i Prve lige i sve fudbalske klubove da se izborimo protiv ovog zla.

>>> Golman Zvezde preskakao reklame i išao da se obračuna sa službenim licem iza gola (FOTO) (VIDEO)

Da suđenja budu fer i poštena. Tražimo li mnogo?! - stoji u saopštenju Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pwks

    8. mart 2018 | 16:04

    Pricas o 10 000 ljudi, od kojih je nas bilo 8 000,a vas na vasem stadionu mozda 2 000, i pricas nam o nekom fudbalu, a juce ste u toj igri nadigrani i sada kukate!

  • ROLA

    8. mart 2018 | 15:52

    Ma šta više da se traži sve što više ukazujemo na favorizaciju Zvezde i Partizana oni još bezocnije sude i bez imalo stida pomažu Zvezdi.

  • Rogozin

    8. mart 2018 | 16:38

    Da li ce FSS sada odreagovati posle uzastopnih "oglasavanja" FK Vojvodina posto je isti resio da kazni Zvezdu i Partizan? Gde je Binic da se sada oglasi zbog napada na sudjenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA