≫ 

Nema više ulaganja u mlade, Bajern nudi 110 miliona za igrača Juventusa!

Do sada je Bajern uglavnom ulagao u mlade fudbalere, ali će posle četvrte eliminacije u poslednjih pet godina u polufinalu Lige šampiona promeniti politiku kluba.

  • 6

Minhenski Bajern odlučio je da u predstojećem prelaznom roku uloži ogroman novac u pojačanja, a prvi na listi želja je fudbaler Juventusa Paulo Dibala za čiji transfer je spreman da izdvoji čak 110 miliona evra. Kako piše Korijere dela Sera, Bajern je već kontaktirao Juventus oko Argentinca i dobio zeleno svetlo da počne ozbiljne pregovore oko transfera.

>>> Za Real, izgleda, ne važe ista pravila kao za sve: Očigledno igranje sa obe ruke nije penal (VIDEO)

Juventus, a posebno trener Masimilijano Alegri, nije protiv prodaje 24-godišnjeg veziste za kojeg su interesovanje pokazali i Real Madrid i Barselona.

Dibala je ove sezone postigao 25 golova na 42 utakmice za "Staru damu", ali je bio jedan od tragičara u ispadanju od Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona, pre sveta zbog crvenog kartona u prvom duelu u Torinu (0:3).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac

    4. maj 2018 | 15:21

    Koliko bi moglo da se spasi ljudskih zivota za jednogidisnje "ulaganje" u "sportove". Nek se gospoda odreknu malo od kapitalistickog nacina zivota. Bolje da te pare uloze u ispitivanje raznih lekova za retke i ostale bolesti.

  • Звезда 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅®¥_[]{}()

    4. maj 2018 | 15:08

    Само што Бајерн неће пропасти што не улаже у младе као гробари, који покушавају скупим појачањима да нам се приближе. Еееј, за наше услове Суми колико дали? Бајерн има концепцију, ови Илијева..😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA