≫ 

Drama u Partizanu pred derbi omladinaca: Najtalentovaniji napadač odbio da igra protiv Zvezde!

Meč se igra na Teleoptiku, Zvezda je tražila dodatni broj karata, a crno -beli odobrili

  • 20
Ne oseća se dovoljno spremnim da igra za omladince : Đorđe Jovanović Foto: MN Press

Za vikend, tačnije u subotu od 11 časova, u sportskom centru “Partizan – Teleoptik”, igraju se večiti derbiji Crvene zvezde i Partizana u omladinskoj i kadetskoj selekciji (13h). 

>>> Ovo je prava istina o Đukićevoj "klauzuli": Šta bi sve Partizan morao da mu isplati da je dobio otkaz?

Pisali smo već da će Partizan tim povodom “povući” i neke prvotimce, ne bi li pojačao tim trenera Žarka Lazetića u omladinskoj selekciji, a od čega bi najviše mogao da profitira Brodarac, koji je zapravo ostao u trci sa najvećim rivalom crno-belih za šampionski trofej. Samim ti i plasman u Ligu šampiona u tom uzrastu.

Pozvani su Svetozar Marković, Armin Đerlek i Đorđe Jovanović, ali se nisu svi odazvali.

On je spreman da sruši večitog rivala: Svetozar Marković Foto: Partizan.rs

Bez pogovora, poziv Lazetića su prihvatili Đerlek i Marković, koji su, po rečima samog trenera, nekoliko puta i tokom sezone sami zvali i nudili se da igraju za omladince, ukoliko nisu bili u planovima Miroslava Đukića i prvog tima.

NE OSEĆA SE SPREMNIM ZA DERBI

Čak i kasnije, kada su obojica postali standardni kod Đukića, uvek su bili na raspolaganju treneru, koji ih je “lansirao” u prvi tim i drugovima iz generacije. U slučaju Jovanovića, situacija je nešto drugačija i komplikovanija.

Napadač je dobio poziv da odigra još jedan meč, pomogne u susretu sa večitim rivalom, ali je odbio takvu mogućnost. Naveo je u obrazloženju da je uveliko na odmoru, da nije trenirao otkako je okončana sezona prvog tima i ne oseća se dovoljno spremnim.

On stiže da pomogne: Armin Đerlek Foto: MN Press

A, izvori blisku klubu iz Humske svedoče da Jovanović generalno nije zadovoljan statusom, pošto nije dobijao priliku da igra tokom minule sezone. Možda otuda i mali revolt i odbijanje napadača, koji je nesumnjivo veliki potencijal i budućnost Partizana.

ZVEZDI 70 ULAZNICA, JAKE SNAGE BEZBEDNOSTI

Inače, za utakmice između Partizana i Crvene zvezde mlađim selekcijima vlada veliko interesovanje, jer prvi meč omladinaca odlučuje o šampionskoj trci Brodarca i crveno-belih, dok se u drugom (kadeti) večiti rivali direktno bore za naslov prvaka.

Otuda su u Partizanu pripremljene i jake mere obezbeđenja, kako klupskog, tako i policijskog. Crno-beli su angažovali agenciju “Ineks”, koja prati i brine o prvom timu, unutar centra će biti raspoređene i policijske i redarske službe, a ispred sportskog centra postavljeni policijski punktovi.

Bilo je prethodnih dana malih nejasnoća i u vezi sa podelom ulaznica, koje će biti jedini garant ulaska u Partizanov centar, ali je i to rešeno na nivou klubova. Crno-beli su prvo ponudili Crvenoj zvezdi 50 ulaznica, međutim, klubu sa stadiona “Rajko Mitić” to nije bilo dovoljno.

Zatražili su korekciju i dobili još 20 više, dakle ukupno – 70 karata.

Postojale su i najave da će na utakmice doći i najvatrenije pristalice dva kluba, ali je to sprečeno upravo jakim merama obezbeđenja i raspodelom ulaznica.

VIDEO: Omladinac Zvezde preoteo loptu, iznudio sudar protivničkih igrača a onda se desilo čudo

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki

    31. maj 2018 | 13:13

    Na transfer listu blago nama Monumentalno

  • Objektivno

    31. maj 2018 | 14:32

    Kakva je logika da posle 10 dana pauze i netreniranja teraju mlade igrace da nespremni igraju i time rizikuju ozbiljne povrede?! Svako ko se imalo razume u fudbal i kome je bitno da sacuva te mlade ljude i za buducnost ne bi ni pomislio da ih nespremne baci u vatru!

  • Milan

    31. maj 2018 | 14:07

    Decko je potpuno u pravu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA