≫ 

Hrvati se izblamirali protiv Holandije, Vujošević sa BIH srušio Rusiju na startu kvalifikacija!

Veliko iznenađenje na startu kvalifikacije donela je selekcija BIH koja je pobedila 81:76 četvrtu ekipu sa Eurobasketa

  • 19

Košarkaši Hrvatske su se obrukali u Holandiji. Jesu bili oslabljeni, ali niko nije očekivao da će ih "lale" nadigrati sa 64:59 u prvom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Ekipa Rusije je igrala bez igrača iz CSKA Voronceviča, Hrjape , kao i glavnog igrača Alekseja Šveda iz Himkija, pa je u toj situaciji bila oslabljena na meču sa BIH u prvom kolu kvalifikacija za Mundobasket 2019.

To je ekipa Duška Vujoševića iskoristila i pobedila 81:76 u dvorani u Sarajevu.

Rusi su pokušavali da stignu do preokreta, ali je domaća selekcija veoma dobrom odbranom, tokom većeg dela meča, ipak uspela zasluženo da slavi. 

Najzaslužniji za trijumf bio je Dženan Musa sa 18 poena i sedam skokova, odličan je bio i Nemanja Gordić sa dva manje, dok je Andrija Stipanović 13.

Košarkaši Španije, iako sa drugim timom, nisu dozvolili iznenađenje na gostovanju Crnoj Gori, već su slavili sa 79:66. Kolom i Vaskez su vodili "furiju" do trijumfa sa po 15 poena, dok je kod Crnogoraca samo Ivanović bio dvocifren (10).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ??

    24. novembar 2017 | 21:54

    Bravo bosanci!!!!!

  • DrMoPFC

    24. novembar 2017 | 21:48

    Bravo Dule legendo!

  • salko

    24. novembar 2017 | 22:08

    Dule hvala ti.Ovo sto radis sa realno prosjecnim igracima je cudo.Musa je dobio bingo kad si ti dosao za selektora.Odvedi ga u NBA,decko ima kapacitet?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA