≫ 

Bobijev saigrač optužen za silovanje, pa platio 400.000 dolara žrtvi da ćuti

Košarkaš Detroita izdvojio veću sumu novca kako bi sprečio objavljivanje detalja

  • 0

Košarkaš Detroita Ejveri Bredli optužen je za seksualni napad koji se dogodio u Klivlendu. Bredli je u tom trenutku, kao igrač Bostona, u četvrtom meču finala Istočne konferencije gostovao u Ohaju, gde je napastvovao pijanu devojku.

Incident se dogodio 23. maja, a žena tvrdi da je Bredli seksualno napao dok je bila pod dejstvom alkohola. Nakon napada žena je kontaktirala košarkaša Detroita i optužila ga ju je napao.

Dve strane su se međutim sastale kako bi dogovorile uslove njenog ćutanja. Da bi sprečio objavljivanje detalje, Bredli je bio spreman da izdvoji pozamašnu sumu novca.

Pregovori su u jednom trenutku stigli do cifre od 400.000 dolara, ali nije poznato koliko je na kraju morao da plati, iako se spekuliše da je reč o mnogo većem iznosu.

Bredlijev advokat Brajan Volf izjavio je da košarkaš negira da je učestvovao u tome, a da je sporazum potpisan iz drugih razloga.

- Sporazum o poverljivosti konkretno odbacuje i negira valjanost svih navoda o pogrešnom ponašanju g. Bredlija. Jedina svrha sporazuma bila je zaštita ugleda i privatnosti gospodina Bredlija i njegove porodice - rekao je Volf.

Dok Bredlijev advokat istražuje kršenje sporazuma o poverljivosti, drugi će, uključujući i NBA, istraživati Bredlija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA