≫ 

Izdrži, majstore, znam da hoćeš: Bivši košarkaš kojeg je Glogovac trenirao u poznatoj TV seriji, poslao jaku poruku podrške! (VIDEO)

Podrška za Nebojšu stiže i od njegovih "učenika"

  • 7

Bivši košarkaš i glumac, a sada fitnes trener Zoran Čiča, je baš kao i mnoge sportske ličnosti, poslao emotivnu poruku velikanu srpskog glumišta Nebojšu Glogovcu, koji vodi borbu sa opakom bolešću, i od kojeg je mnogo naučio tokom snimanja serije Košarkaši.

Čiča je prepoznatljiv po ulozi Mačka u filmu "1 na 1", kao i ulozi Relje, koji uz Nebojšu Glogovca i Viktora Savića tumači glavnu ulogu u tv seriji Košarkaši iz 2005. godine. Paralelno sa glumom bavio i košarkom, nosio je dresove Slodesa, Grocke i drugoligaša iz Grčke.

Printskrin: Youtube

Serija govori o malom beogradskom košarkaškom klubu, životima igrača i trenera. Zanimljivo je da je veliki Glogovac, kojem su i navijači Crvene zvezde uputili svoje iskrene želje za brz oporavak, u seriji tumačio lik Žareta, košarkaškog trenera.

Pre i tokom snimanja Zoran je, kako ističe, mnogo naučio od proslavljenog glumca.

- Ja sam sa Glogovcem imao priliku da sarađujem dva meseca na snimanju serije Košarkaši, mesec dana pre toga dok je trajala priprema same serije. On je čovek kojeg bi svako poželeo za prijatelja i neko koga bi svako poželeo za kolegu. Deli sjajne savete, jako je dobar čovek i želim mu da se oporavi - kaže bivši košarkaš i glumac i dodaje:

- Od njega sam naučio u kom momentu treba gde da gledam, gde treba da se pozicioniram. To su neki saveti koji, nekom ko nije snimao ništa ne znače, ali ljudima koji su u tome dosta znači i meni su dosta pomogli.

VIDEO: Pogledajte zajedničku scenu Nebojše Glogovca i Zorana Čiče od 5. minuta snimka: 

Čiča je tako imao priliku da se iz ličnog iskustva uveri "Kako se postaje šampion", što je čuvena rečenica koju Glogovac izgovara u filmu Nebeska udica:

- To je jako zvučna rečenica, a samim tim kada je Nebojša Glogovac izgovori ima još veći značaj.

Baš zato, Zoran je imao jaku poruku za velikana naše glumačke scene:

- Izdrži majstore, znam da hoćeš. Borili smo se, mnogo toga zajedno smo radili. Nadam se da će ti i moja poruka značiti.

VIDEO: Pogledajte mini predstavu Nebojše Glogovca na Marakani pred Arsenal

Daljinac

(S.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA