≫ 

Majk Bibi izgleda kao Terminator! Bivša zvezda Kingsa doživela neverovatnu transformaciju (FOTO)

Nekadašnji saigrač Vlade Divca i Peđe Stojakovića pronašao novi hobi po završetku karijere

  • 2

Član legendarne petorke Sakramento Kingsa sa početka 2000-ih godina očigledno ne želi da zapusti svoje telo nakon što je prestao sa aktivnim bavljenjem košarke.

Međutim, ono što niko nije očekivao jeste da će odlični plejmejker izgledati kao profesionalni rvač u svojoj 40. godini. On je ostao upamćen kao tehnički superioran igrač čije je glavno oružje bio izuzetan smisao za igru, dok je u fizičkom smislu spadao u prosečne igrače u NBA ligi.

>>>Stotine hiljada ljudi na ulicama Ouklenda! Neverovatna šampionska parada Golden Stejt Voriorsa (FOTO) (VIDEO)

U aprilu ove godine, Majk Bibi je izgledao krupniji prilikom drafta BIG3 lige, takmičenja u basketu 3 na 3, u kome učestvuju uglavnom penzionisani NBA košarkaši. On je tom prilikom nosio majicu sa rukavima pa se iz tog razloga nije moglo naslutiti da se ispod nje kriju čisti mišići.

Misterija u vezi sa impozantnim povećanjem njegove mišićne mase je razrešena nakon ove poruke koju je postavila ekipa Sakramento Kingsa na svom Tviter profilu.

- Na skali od 1 do 10, koliko je nagruvan Majk Bibi - napisali su Kingsi u ovoj poruci.

Bibi sada izgleda kao otečena mačka stoji u komentarima. Njegove tetovaže su nestale tako da postoji mogućnost da je ovo android koji je poslat da zameni pravog Majka Bibija.

Ono što je izvesno jeste da Majk Bibi definitivno izgleda kao da bi i dalje mogao da se profesionalno bavi košarkom, barem u letnjoj NBA ligi.

VIDEO: Da LeBron nekoga izblokira je normalno ali da ga neko ovako ponizi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki rubiroza

    17. jun 2018 | 08:31

    Verovatno od zdrave americke hrane...

  • NekoKo

    17. jun 2018 | 23:37

    Ovaj sada da potpiše za neki tim iz ABA lige ima da bude ubedljivo najbolji igrač. Hemija ili ne, za pohvalu je da osle profi karijere i dalje brine o sosptvenom telu. Evropske košarkaše treba da bude sramota. To nema ni u jednom sportu osim u košarci da igrači iz neke lige budu bukvalno svemirska klasa u odnosu na ostatak sveta. Glavni razlog je upravo fizička superiornost. Pogledajte samo vizuelno na šta liče evropski košarkaši. Kao da za svaki doručak jedu burek i kiflu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA