Ključao je crno-beli Istok: Pogledajte kako su navijali Grobari oko Kimija posle gola Partizana (VIDEO)

Crno-beli su imali veliku podršku sa svih strana stadiona u Humskoj

  • 14

Navijači Partizana nisu napravili nijedan incident na utakmici protiv Viktorije Plzenj, a najvatrenije pristalice imale su svoje ''kopove'' na tri različite strane stadiona, što je situacija kakva verovatno nigde u svetu nije viđena.

Tri različite frakcije navijače su sa Juga, Istoka i Severa, ali sve u fer i korektnoj atmosferi. Iako su dve najvatrenije grupe sukobljene, na ovoj utakmici su ''zakopali ratne sekire'' i navijali su samo za Partizan, bez ikakvog međusobnog prozivanja.

>>> Ceo stadion je gledao u guzu 4. sudije: Seksi plavuša pronašla rupu u Partizanovom golu, igračima skidala burme, pogledom zaledila Grobare (VIDEO)

Ali trudili su se da upravo oni ''vode'' navijanje i da uključe u to i ostale neutralne navijače na drugim delovima tribina. Partizanovci okupljeni oko nekoliko grupa - Vandal Bojsa, Jang Bojsa, sa kojima je i Miloš Radisavljević Kimi, svih 90 minuta je sa Istoka davala podršku crno-belima.

Izuzev starta utakmice, kada je ceo stadion bio ujedinjen s pesmom ''Da volim crno-bele'', uz podignute šalove, u ostalih 90 minuta uglavnom smo videli različit repertoar pesama među Grobarima.

Na Istoku ovoga puta Kimi nije bio toliko istaknut kao na utakmicama u Pioniru, pa je sada bio na bočnoj šipci, kao i na onoj u centralnom delu kod ulaza na stadion. Posle Partizanovog gola nastala je totalna ludnica na tom delu tribine, što su naši fotoreporteri i zabeležili

VIDEO: Nikad viđeno na JNA: Tri frakcije Grobara peva različitu pesmu

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbg

    16. februar 2018 | 23:14

    Da se ovo desi na severu.. ne bih krocio na marakanu vise u zivotu!!

  • Vitez od Begaljice

    17. februar 2018 | 09:43

    A Splićani?

  • sale

    17. februar 2018 | 09:36

    Podrska svim navijacima koji dolaze na utakmice zbog kluba, a ne radi licnih interesa. Sve te samoprozvane vodje treba udaljiti sa tribina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA