≫ 

Elitni ruski huligani stigli na Marakanu pred derbi i poslali brutalnu poruku: Pobeda ili smrt! (FOTO) (VIDEO)

Navijači Spartaka iz Moskve, bratska grupa navijača Zvezde Delije doputovala je u Beograd

  • 61
FK Crvena zvezda - FK Partizan, 148 derbi Foto: Telegraf

Nema sumnje da će i predstojeći 159. fudbalski Večiti derbi proteći, osim u borbi na terenu, tako i u navijačkoj borbi sa tribina. Igra se na Marakani, a u pomoć Delijama došla je i bratska navijačka grupa Spartaka iz Moskve i to "elitna jedinica" proverenih huligana pod imenom Gladijatori!

Očekuje se "pakleni" derbi, a sve miriše da će biti incidenata kao i pre nekoliko godina kada su navijači Spartaka preskakali ogradu severne tribine da bi se tukli sa policijom i grobarima.

Podsetimo, na 148. derbiju koji je odigran 2015. godine takođe je bilo navijača Spartaka ali i Zenita od kojih je jedan krvav prskakao ogradu da bi se tukao sa policijom i Grobarima.

Slika ruskog navijača okrvavljene glave, koji preskače ogradu koja deli istočnu i severnu tribinu, obišla je ne samo Srbiju, već i ceo svet.

Slika sa aprilskog derbija 2015. koja je obišla svet. Momak krvave glave leži na tribinama Foto: Telegraf

Naše kamere zabeležile su potpuno neverovatan kadar, da je upravo ovaj huligan, čim je preskočio ogradu i vratio se na Sever, ubrzo otrčao na vrh tribine i iz prvih redova nastavio napad na policiju.

Na snimku se vidi i kako jedan od navijača pokušava da ga zaustavi, ali čim je počeo kolektivni napad na policiju, priključio se i ovaj Rus, iako mu je glava bila totalno krvava. Policija se pod naletom Delija i ruskih huligana povukla ka uskom prolazu na istoku, gde ih je gonio isti ruski navijač sa nekoliko saboraca. Napadao ih je stolicama, a čak u nekoliko navrata i golim rukama, što se i vidi na snimku.

Veoma zanimljiv meč čeka nas od 21.00 na Selharst Parku: Kristal Palas najbolje igra protiv velikih, a sad mu u goste dolazi Mančester Junajted. Oba tima su u dobroj formi, kec je 3,00, a dvojka 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas - Mančester Junajted.

VIDEO: Krvavi ruski huligan preskače ogradu i napada žandarmeriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko NBGD

    27. februar 2019 | 17:40

    Pa vi o o ovom ruskom huliganu napisaste tekst u najmanju ruku kao da je narodni heroj i da je to sto je ndrogiran i razbijene glave jurcao da se bije sa Grobarima i policijom primer kako treba... Dobro, zatoje i zavrsio sa razbijenom glavom.

  • Cika crni

    27. februar 2019 | 11:59

    Da vas obavestim da stižu navijači cska i paoka biće velika žurka goruće Mitic!!!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    27. februar 2019 | 14:20

    Јел се то гробари спремају за поправак рекорда у спринту? Болт је спор😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA