Ovako je Sarajevo najavilo meč protiv Partizana!

  • 0

Fudbaleri Partizana drugi deo priprema u Turskoj započinju mečom protiv Sarajeva (16.30) koji se baš potrudio da svojim navijačima najavi ovaj susret sa srpskim vicešampionom.

Putem zvaničnog sajta, Sarajlije su najpre istakle šta su prethodnih dana radili na pripremama u Beleku, da bi se potom fokusirali na susret sa crno-belima.

Najpre su napomenuli da su se ova dva tima sastala i prošle godine kada je Partizan dobio sa 1:0, zatim podsetili na polusezonu crno-belih. Objasnili da je Partizan lider JSL sa šest bodova viška u odnosu na Zvezdu, da su Škuletić i Lazović najveća opasnos, ali nisu zaboravili ni to da su crno-beli igrali u Ligi Evrope.

Na red su došla očekivanja nadolazećeg duela sa izjavama Predraga Luke i kapitena Sarajeva Amera Dupovca, da bi završili vremenskom prognozom koja će biti nešto lošija nego pre par dana. Navodi se da će padati kiša, ali da će biti 19 stepeni.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

- Sarajevo je odlična ekipa sa dosta iskusnih i dobrih igrača. Trenutno se nalaze u gornjem delu tabele. Očekujem dosta tešku utakmicu - bile su reči Predraga Luke, dok je Dupovac istakao:

- Prošlogodišnja utakmica nam je mnogo poslužila, a verujem da će tako biti i ovog puta. Verujem da će obe ekipe dati svoj maksimum, kako bi se ponovo igrao odličan fudbal. Partizan je izuzetno kvalitetna ekipa, koja je ove jeseni igrala Evropu i sigurno je za nas odličan protivnik u ovoj fazi priprema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA