≫ 

Tomićević i Zorić šampioni Evrope, pljušte čestitke!

Srpskom dvosedu i te kako je prijala Ada Ciganlija

  • 3

Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić postali su danas šampioni Evrope u dvosedu na 1.000 metara na prvenstvu u Beogradu.

>>>Ministar Udovičić posetio Ub i donirao sportsku opremu!

Svetski prvaci i olimpijski vicešampioni dodali su sada evropsko zlato na Adi Ciganliji i to pošto su prethodno imali kontinentalno srebro i dve bronze.

Srpski dvojac završio je trku u vremenu od 3:04.940 minuta, srebro je pripalo Nemcima Maksu Hofu i Markusu Grosu, a bronza španskoj posadi Fransisko Kubelos - Injigo Penja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskim kajakašima Marku Tomićeviću i Melenku Zoriću osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

- Čestitam srpsklim kajakašima Marku Tomićeviću i Melenku Zoriću osvajanje zlata u trci dvoseda na 1000 metara na Evropskom prvenstvu u beogradu - napisao je Vučić na svom Tviter nalogu.

Šampionima je čestitao i Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić:

- Kajak još jednom blista u punom sjaju! Naši sjajni momci, naš dvojac Marko Tomićević i Milenko Zorić postali su šampioni Evrope i time još jednom potvrdili da su uvek najboljih među najboljima!

- Čestitam Marku i Milenku, njihovom stručnom štabu i Kajakaškom savezu Srbije na ovom uspehu - navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Da podsetimo, na Adi Ciganliji održava se Evropsko prvenstvo u kajaku, kanuu i Para kajaku i traje od 8. do 10. juna.

VIDEO: Ko je brži? Ovo štene je pravi mali atletičar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA