≫ 

Rumuni tvrde: Čelnici Zvezde otišli u Madrid da prodaju igrača i za te pare dovedu Budeskua?

Tako barem tvrdi trener Astre za koju je Budesku donedavno igrao, iako su zvaničnici crveno-belih danas viđeni na Marakani

  • 5

 ''Konstantin Budesku je u avionu'' rekao je Miodrag Božović malo kroz šalu u ponedeljak na prozivci Crvene zvezde, na pitanje da li će rumunski vezista obući crveno-beli dres.

Nije popularni Grof znao da kaže kuda se Budesku uputio, ali je priznao da još nije stigao na Marakanu. Trebalo je u utorak. Već je sreda, a od njega ni traga ni glasa.

Barem što se tiče pojavljivanja u Beogradu, pošto rumunski mediji prenose da je od danas definitivno slobodan igrač i da neometano može da potraži novi klub. Do skoro je igrao u Astri kao pozajmljen fudbale i upravo trener tog tima je ubeđen da može da ga privoli da ostane.

>>> Radnički: Transfer Pavkova u Zvezdu najveći svih vremena!

Govoreći o situaciji sa Budeskoum, Marijuš Sumudica je slučajno rekao da su ''čelnici Zvezde otišli u Madrid kako bi prodali igrača i angažovali Budeskua.''

Foto: Guliver/Radu Tuta/EuroFootball/Getty Images Foto: Guliver/Radu Tuta/EuroFootball/Getty Images

- Budesku ima ponudu Zvezde. Video sam šta je u pitanju i mogu da kažem da je nijedan tim u Rumuniji ne može priuštiti. Ipak, Astra pravi ponudu identičnu Zvezdi. Njihovi čelnici su otputovali u Madrid da prodaju igrača i te pare daju za Budeskua - navodi Sumudica.

Međutim, trener Astre je očigledno napravio grešku u koracima s obzirom na to da niko od čelnih ljudi crveno-belih nije u glavnom gradu Španije. Štaviše, tokom dana su bili na Marakani.

A verovatno je mislio na Mihaila Ristića koji bi mogao da se preseli u Barselonu, odnosno da zaigra za Espanjol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moralni Gmizavac

    11. januar 2017 | 21:58

    Joj mozgova,pa otisli su celnici Astre,a ne Zvezde!!!

  • Marcoooo

    11. januar 2017 | 20:43

    Milosa Ninkovica treba da nagovore da dodje !

  • Nebojsa

    12. januar 2017 | 12:07

    Nema vise cekanja ako hoce do kraja nedelje da potpise ili da se okrenu drugom igracu nije ovo spanska serija neka odluci sta ce nije on jedini za koga je C.Zvezda zaintetesovana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA