Ronaldo otkrio zbog čega je "ućutkivao" navijače Reala (VIDEO)

Previše ih je razmazio, to je sigurno

  • 0

Kada ste Kristijano Ronaldo, onda se od vas očekuje da rešavate otprilike svaku utakmicu ili svaku važnu utakmicu, ali kada ne ide, stvari mogu krenuti u neželjenom pravcu.

Da je linija između euforije i negodovanja u fudbalskom svetu tanka kao najtanja nit svedoči i ponašanje dela navijača Reala koji su zviždali najvećem igraču današnjice i prvoj zvezdi ekipe Kristijanu Ronaldu, zbog toga što je, zamislite, odigrao loše prvo poluvreme utakmice sa Bajernom?!

Portugalac je dobro čuo šta je stizalo sa tog dela tribina i kao da je jedva čekao da uzvrati, a on to radi onako kako najbolje zna: golovima.

Španski mediji naveliko pišu o situaciji koja se dogodila neposredno posle prvog gola Ronalda, kada je, odmah pošto je zatresao mrežu Nojera, stavio prst na usta pogleda uporenog ka "kritičnoj" masi.

Posle meča je objasnio taj gest.

- Samo sam im tražio da mi ne zvižde - rekao je najbolji strelac u istoriji Lige šampiona sa 103 gola.

Pa je dalje dodao...

- Uvek dajem sve od sebe, radim i pomažem Realu. Nemojte misliti da sam želeo da ućutkam navijače - nikad to ne radim.

I pored tog negativnog trenutka, ostao je nasmejan.

- Gledam samo pozitivne stvari. Ekipa je dobro odreagovala, odigrali smo dobro i jasno je da sam presrećan zbog gsvojih olova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA