Trener Barselone se plaši Zvezdinog trija i Delija!

- Atmosfera će biti posebna, to je mesto koje može da primi 20.000 navijača, ali ima i pozitivnu stranu. Svaki igrač će biti motivisan da zabeleži pobedu na gostovanju - rekao je Paskval

  • 10
Ćavi Paskval Foto: Telegraf

Trener košarkaša Barselone Ćavi Paskval rekao je da njegovom timu predstoji važna utakmica u Top 16 fazi Evrolige, jer bi u slučaju pobede protiv Crvene zvezde mogao da obezbedi plasman u četvrtfinale takmičenja.

- Ovo je meč na kojem možemo da potvrdimo plasman u narednu fazu. Moramo da pokažemo da se nalazimo u formi i nastavimo još bolje. Neće biti lako, Zvezda ima mlad tim u kome se posebno ističe Boban Marjanović, koji je uvek dobro postavljen i odlično skače u napadu - rekao je Paskval za sajt kluba.

Pored Marjanović, trener Barselone istakao je košgeterski učinak američkog tandema Čarls Dženkins - Markus Vilijams, kao i atmosferu u KOMBANK areni.

- Atmosfera će biti posebna, to je mesto koje može da primi 20.000 navijača, ali ima i pozitivnu stranu. Svaki igrač će biti motivisan da zabeleži pobedu na gostovanju - rekao je Paskval.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

On je potvrdio da se Aleks Abrines oporavio od povrede kolena i vratio u tim, ali da će u zavisnosti od dešavanja na terenu odlučiti da li će 22-godišnje krilo uvoditi u igru.

Utakmica 11. kola E grupe Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Barselone igra se sutra od 19.15 u KOMBANK areni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • who are f**king you

    18. mart 2015 | 16:44

    Ma da,evo gace im se tresu hhahaha

  • Halo,tviter...

    18. mart 2015 | 20:18

    Naravno da se plaše...kad igraš protiv najvećeg srpskog kluba moraš da imaš respekt...NAPRED ZVEZDA...

  • alo

    18. mart 2015 | 17:55

    Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA