NIJE NJUZ: Masovne krađe jastuka i jorgana u Vojvodini! (VIDEO)

Sedamdesetdevetogodišnja Roža Martinović iz Bačkog Gradišta živi sama i poslednja je žrtva takozvane perjarske bande, kako ove kradljivce zovu u selu

  • 5

Poslednjih meseci stari ljudi u Bačkom Gradištu, pogotovo oni koji žive sami, žrtve su lopova koji im pod okriljem noći upadaju u domove. Na meti lopova uglavnom su perjane dunje (jorgani) i jastuci.

Sedamdesetdevetogodišnja Roža Martinović iz Bačkog Gradišta živi sama i poslednja je žrtva, takozvane, perjarske bande kako ove kradljivce zovu u selu, objavila je "RTV".

- Razbili su prozorsko staklo. Kada sam ujutru prišla vratima sobe primetila sam da je u njoj svetlije. Uplašila sam se i pozvala sina. Zajedno smo ušli u sobu i tek tada sam, zapravo i videla šta se desilo - kaže ona.

Ni dolazak policije, koja je revnosno pregledala tragove koje su lopovi ostavili za sobom nije umirio staricu kojoj su prošle godine kradljivci odneli živinu.

- Ono što skupim za stare dane oni dođu i odnesu. Dok sam ja teško radila oni su sedeli u hladovini - dodaje starica.

Nezvanično, policija je na tragu perjarskoj bandi kojoj na ruku ide i to što već narednog dana, kažu, uspeva da proda svoj noćni plen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA