Posvađao se sa poznanikom oko gajbica, pa ga ubio!

- Dragan je pucao, a Boban je imao snage da ustane i još dva puta je pesnicom udario svog ubicu, a onda se sručio na njega - kaže prijatelj preminulog Bobana Filipovića

  • 6

Posle bezazlene svađe i tuče ispred seoske prodavnice u selu Stupčevići kod Arilja, Dragan Milijanović (52) je iz "karateža" ubio Bobana Filipovića (39), pošto mu je ovaj udario šamar i polomio naočare.

U četvrtak uveče, Boban i Dragan sedeli su sa još nekoliko ljudi i pili alkohol kada je počela prepirka, pišu Naše novine.

- Svi su sedeli i pili pivo, ali nisu bili mnogo pijani. Dragan i Boban su se raspravljali oko gajbica, što ih je neko oborio u nekoj hladnjači. Dragan je opsovao majku Bobanu, a ovaj mu je udario šamar ili dva. Draganu su s lica pale naočare i polomile se, pa mu je zatražio 100 evra. Ustao je, otišao do kuće i odmah se vratio i ispod pazuha izvadio "kratež". Prislonio je Bobanu na rame, a ovaj je vikao: "Ubij me, ubij me ako smeš!" Dragan je pucao, a Boban je imao snage da ustane i još dva puta je pesnicom udario svog ubicu, a onda se sručio na njega - kaže za jedan od Bobanovih poznanika ne krijući suze i dodaje da je ubrzo došla policija i da se Dragan mirno predao.

Obavijen tugom i kuknjavom, otac Žarko žali svoga sina.

- Govorio mi je da će da se ženi čim se bude vratio s mora. Svi su ga u selu cenili kao radnika, on je napravio ovu kuću i oko kuće - jedva izgovara otac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BigFoot

    26. jul 2014 | 03:45

    Zaboraviste reći da je bio lokalni kavgadžija koji je maltretirao sve oko sebe i da je selo odahnulo. Ali, o pokojniku sve najlepše.

  • Mile

    26. jul 2014 | 06:14

    O mrtvima sve najbolje,ali bio je los covek pravi siledzija.Dobio je sta je trazio,Bog da mu dusu prosti.

  • Vesna

    26. jul 2014 | 01:55

    Znaci nije zbog gajbice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA