SVIMA JE OVO VEST DANA: Smrt Tijane potresla ceo region! (FOTO)

Tijanina smrt pogodila je sve ljude na Balkanu. Onlajn mediji u regionu iz minuta u minut prenosili su nove informacije o ubistvu. Posetioci internet sajtova listom traže smrtonosnu kaznu za ubicu

  • 10
Tijana Jurić, mediji Printskrin: Youtube / SuRTVCity

Smrt ujedinila Balkan! Monstruozno ubistvo tinejdžerke Tijane Jurić (15) potresao je čitav region. Svi mediji u regionu osudili su ovaj zločin, a u posetioci portala su u šoku zbog svirepog ubista koje je počinio Dragan Đurić iz Surčina.

Tijana je krajem jula nestala na periferiji Bajmoka, pograničnog mesta u blizini srpsko-mađarske granice.

Kada su mediji u Srbiji objavili njen nestanak, niko nije mogao ostane ravnodušan, pa su tako i mediji iz regiona redovno izveštavali o novim informacijama iz istrage koja je otpočela čim je porodica prijavila njen nestanak.

Srpska policija i Žandarmerija su neprestano pretraživali sva moguća mesta za koja su mislili da bi mogli da je pronađu, čak su imali pomoć mađarske policije koja se nekoliko dana kasnije uključila u potragu, dobijena je pomoć i Interpola, a mediji iz zemalja bivše SFRJ pomno su prratila i osuđivala zločin.

Poput zgroženog naroda u Srbiji, ogromna većina posetilaca portala u regionu zatražila su smrtnu kaznu za monstruma.

- E, kamo sreće da u ovakvim slučajevima izvršioca vežu na trgu i puste narod da radi šta hoće - glasi jedan od komentara na portalima.

- Sinoć kad sam saznao za ovu strašnu vest nisam mogao nikako da zaspim. Žao mi je ove devojke kao rođene sestre. Zar je moguće da ovakvi monstrumi postoje? - zapitao se jedan od čitalaca iz Bosne.

Telo Tijane je pronađeno u noći između srede i četvrtka u okolini Sombora, a ubica ju je najpre udario kolima, skinuo i ubio.

Njegova majka, Makivija Đurić, za Telegraf.rs je izjavila da ne može da veruje da je njen sin počinio ovakav zločin, ali da ipak treba da snosi posledice.

Svi mediji su se složili oko jednog. Tijanina smrt je pogodila sve ljude na Balkanu, zatražili su najstrože kazne i nadaju se da će naše pravosuđe dodeliti propisnu kasnu ovom zločincu.

(M. Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena CG

    7. avgust 2014 | 14:21

    Jeste, sve nas je potreslo. Koga I ne bi?Kamen bi proplakao. Tuzna sam mnogo za ovim neduznim stvorenjem. Apel za sve ljude, na sajtu peticije mozemo svi da potpisemo peticiju za uvodjenje smrtne kazne, bez obzira odakle smo. Ja sam upravo potpisala.

  • Činjenice

    7. avgust 2014 | 14:20

    Žalosno je da samo tragedije ujedinjuje regiju..počivaj u miru mala..

  • Dijana

    7. avgust 2014 | 15:40

    Ma kakavom Balkanu? Potresla je nas narod po celom svetu! Cela Amerika i Kanada prate sta se desava.... Saosecamo sa bolom porodice! Smrtna kazna ubici! Pozdrav iz Kanade....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA