PRIMIO METAK DA ZAŠTITI GAZDU: Zbog ovoga je pas čovekov najbolji prijatelj (VIDEO)

Vlasnik psa je na Fejsbuku napisao da nema naviku da objavljuje statuse, ali je ovu dirljivu, i u isto vreme tužnu situaciju, morao da podeli. Njegov pas je prvo primio metak u vrat od napadača, da bi na kraju iskrvario do smrti jer je trčao za njegovim autom

  • 4

Nemački ovčar Noa postao je pravi heroj pošto je spasio život svojim vlasnicima. Pas je u pucnjavi koja se desila u Atlanti primio metak kako bi zaštitio celu porodicu među kojom je bilo i troje dece.

Naime, nakon svađe u prodavnici, nepoznati napadač je pratio automobil vlasnika ovog ovčara. Kad su stigli do tržnog centra napadač je zapucao na njih. Noa je u trenutku pucnjave skočio i tako zaštitio dete od sigurne smrti, a nakon toga iskočio iz automobila i pojurio za napadačem.

- Pas je primio metak da zaštiti decu - rekli su svedoci, a vlasnik Kidon Martin je priču o svom hrabrom ljubimcu podelio je na Fejsbuku.

On je u statusu napisao da nema naviku da objavljuje na Fejsbuku, ali je ovu dirljivu, i u isto vreme tužnu situaciju, morao da podeli. Njegov pas je prvo primio metak u vrat od napadača, da bi na kraju iskrvario do smrti jer je trčao za njegovim autom.

Nadzorne kamere su zabeležile trenutak kada je ranjeni nemački ovčar otišao iza obližnje zgrade gde je i uginuo.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko tamo

    2. decembar 2014 | 14:58

    Pocivaj u miru plemenito bice....sto vise upoznajem ljude sve vise volim zivotinje!

  • Cex

    2. decembar 2014 | 15:15

    To su najdivniji I najzahvalniji psi na svetu,obozavam ih,Noa je bio <3 najvece,da nije bilo njega... :(

  • Bogdan

    4. decembar 2014 | 18:53

    Zna svako od nas, koji imamo Nemačke ovčare, kakvi su to Psi. Preporuka za svakog. Čak je glupo porediti bilo koje zivo stvorenje sa Mercedesom. Ali taj Vučjak je stvarno pas, koji vam čita misli!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA