NOVO OPROŠTAJNO PISMO UBICE: Zadavio sam Mariju jer nije htela da mi oprosti prevaru!

- Marija nije htela da se pomiri sa mnom i da mi oprosti preljubu. Zato se sve ovo desilo. Ja sam kriv za sve - napisao Aca Pavlović (31) iz Mionice u oproštajnom pismu, pre nego što je zadavio svoju suprugu Mariju (31), pa se obesio o vrbu

  • 33

"Marija nije htela da se pomiri sa mnom i da mi oprosti preljubu. Zato se sve ovo desilo. Ja sam kriv za sve!" Ovo je napisao Aca Pavlović (31) iz Mionice u oproštajnom pismu, koji je zadavio svoju suprugu Mariju (31), pa se obesio o vrbu.

STRAVIČAN PRIZOR: Ubio ženu u kolima, pa se obesio o drvo! (FOTO)

Prema prvim rezultatima istrage, do ubistva i samoubistva je došlo nakon burne svađe bračnog para, koji je kobnog dana krenuo u kupovinu nameštaja u Valjevu.

OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Muž ubio suprugu, pa se obesio!

- Pretpostavlja se da su se tokom vožnje posvađali i da je Aca u afektu zadavio Mariju. Kad je video šta je uradio napisao je kratko oproštajno pismo, u kojem je naVeo da Marija nije mogla da mu oprosti prevaru sa ženom iz komšiluka i da je on kriv za sve. Posle toga se obesio - naveli su bliski izvori iz istrage.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

MAJKO, OTHRANI DECU, MORAM DA UBIJEM ŽENU I SEBE: Oproštajno pismo muža koji je zadavio ženu, pa se obesio!

Marijina porodica ne odustaje od toga da se sazna istina o propustu mioničke policije, koja nije reagovala po prijavi Marijine sestre Jelene Simović, koja je nekoliko sati pre ubistva obavestila policiju da joj se sestra požalila da joj muž preti ubistvom.

UBIO MI ĆERKU ZBOG LJUBAVNICE: Muž koji je zadavio suprugu želeo razvod zbog komšinice!

- Neću nikog da tužim, ali ću dokazati da sam policiju u Mionici o svemu obavestila. Moju sestru ništa ne može da vrati, ali želim da se sazna istina. Dežurni policajac je moju prijavu olako shvatio, zato što je živeo u komšiluku moje sestre i znao je da Aca nije problematičan - kaže sestra ubijene.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

ZNALA SAM DA ĆE MI UBITI SESTRU: Ovako je izgledao Marijin i moj poslednji razgovor!

Prema nezvaničnim saznanjima, dežurni policajac je bio dužan da odmah o prijavi obavesti svoje pretpostavljene i da na teren pošalje policajca koji je zadužen za deo naselja u Mionici gde su živeli Pavlovići. Međutim, on nije preduzeo ništa. Potraga za bračnim parom je počela tek osam sati posle prve prijave.

SAHRANJENA S UBICOM: Mariju Pavlović stavili u istu raku s mužem Acom, koji je zadavio!

Inače, Marija i Aca su sahranjeni u istom gbrobu na mioničkom groblju, a brigu o njihovo dvoje maloletne dece, koji imaju osam i četiri godine, najverovatnije će preuzeti Acini brat i sestra. Marijina sestra Jelena je istakla da je Marija volela Acu više od života i dece. Upravo je to razlog zbog kojeg je pristala da se oni sahrane zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ... tužnog pogleda

    29. januar 2015 | 13:31

    A,tek izjava njene sestre,da je volela muža više od života,i dece?! E,ako je to stvarno izjavila,onda zbogom pameti!

  • ... tužnog pogleda

    29. januar 2015 | 13:26

    Najobičnija kukavica! Budaletina,kako nije pomislio na decu?! Ostavio decu bez majke!

  • GradjaninX

    29. januar 2015 | 14:04

    Policija se inace ne mesa u svoj posao.... Vise puta vidjeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA