STRAVIČNA NESREĆA U NIŠU: Deka ispao iz autobusa jer vozač nije zatvorio vrata (FOTO)

Na Klinici za neurohirurgiju sinu Dragoljuba Mančića je saopšteno da su povrede koje je njegov otac zadobio, u najvećem broju slučajeva, smrtonosne

  • 3

Lekari Klinike za neurohirurgiju bore se za život osamdesetšestogodišnjeg Nišlije Dragoljuba Mančića koji je teško povređen kada je ispao iz autobusa gradskog saobraćaja, jer vozač nije zatvorio vrata.

Nesreća se dogodila 6. maja na autobuskoj okretnici u naselju Duvanište, a Zoran Mančić, sin teško povređenog čoveka tvrdi da njegov otac ni na koji način nije doprineo nezgodi.

UBICA ZVONIO OD VRATA DO VRATA, PA UBIO BAKU KOJA MU JE OTVORILA: Nezapamćen horor u Nišu!

- On je tog dana bio kod nas na ručku, ispratio sam ga do stajališta kako bi autobusom otišao do svoje kuće. Bili smo na putu za Sokobanju kada sam obavešten da mi je otac u bolnici - kaže Zoran Mančić.

Na Klinici za neurohirurgiju sinu je saopšteno da su povrede koje je njegov otac zadobio u najvećem broju slučajeva smrtonosne.

NOVA VRSTA KRIMINALA U BEOGRADU: U svega nekoliko dana odneli vrata sa pet zgrada!

- Insistirao sam na tome da saznam kako se nesreća desila, tražili smo očevice i javio mi se kondukter koji je bio u tom autobusu. On mi je potvrdio da je tata ušao u autobus, da je stajao do vozača kada je on krenuo velikom brzinom, ne zatvorivši vrata, pa je tata ispao na ulicu - priča Zoran.

Bosancu se žurilo dok je tražio parking, pa je uleteo "mercedesom" u apoteku (FOTO)

On dodaje da će zahtevati da odgovorni za stradanje njegovog oca budu kažnjeni kako se nikome drugom to isto ne bi desilo.

PIJANI VOZAČ "AUDIJA" PUŠTEN NA SLOBODU: Čoveku koji je umalo ZGAZIO BEBU novčana kazna i zabrana upravljanja vozilom!

U prevozničkom preduzeću "Ćurdić", protiv čijeg je vozača D. I. podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, najavljuju da će protiv njega biti sproveden disciplinski postupak čim budu od policije dobili zapisnik o uviđaju.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kombuha8

    10. maj 2016 | 22:36

    Ko sve vozi po Nisu pocev od taksista pa vozaca busa dobro je da nema jos zrtava.

  • Milic

    11. maj 2016 | 07:29

    Sad ce deka da odgovara sto je ulazio u taj autobus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA