Motornom testerom posekao celu šumu: Policija uhapsila starca zbog ogromne materijalne štete

Šuma u blizini Novog Kneževca gde su rasla stabla topole , jasena i javora potpuno je opustošena i isečena jer je počinioc uspeo da iseče čak 100 stabala drveća

  • 6

Nakon nekoliko dana od kako su Radovanu Sivčevu iz Kikinde, drvokradice posekle čak 17 stabala šljive starosti 45 godina, dogodio se sličan slučaj u Novom Kneževcu još većih razmera.

ŠUMA OKO ČERNOBILJA JE MISTERIOZNO NESTALA: Svi traže lopove, jer su RADIOAKTIVNI i predstavljaju opasnost (FOTO)

Naime, šuma u blizini Novog Kneževca gde su rasla stabla topole, jasena i javora potpuno je opustošena i isečena jer je počinilac uspeo da iseče čak 100 stabala drveća.

Kako Telegraf saznaje, počionioc je ubrzo uhvaćen, a radi se o šezdesetogodišnjem čoveku iz Novog Kneževca koji je u nekoliko navrata odlazio u šumu gde je sekao stabla.

Kako je saopšteno iz lokalne policije u Novom Kneževcu, muškarac N. N. je motornom i ručnom testerom sekao stabla i na taj način pričinio materijalnu štetu Javnom preduzeću "Vojvodina šume“ Novi Sad.

Policija je protiv šezdestogodišnjaka podnela krivičnu prijavu nadležnom tužilštvu zbog postojanja osnovne sumnje da je izvršio krivično delo krađa.

(D.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    22. februar 2017 | 18:43

    И нико га није видео како вуче посечена стабла, или двориште пуно дрва?...

  • kralj

    22. februar 2017 | 19:08

    Stari konj

  • Vesna

    22. februar 2017 | 18:38

    I na kraju NIŠTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA