ALAL MU VERA: Petogodišnji Miloš pobednik u tucanju jajima u Leskovcu! (FOTO) (VIDEO)

- Kod kuće je bila puna korpa sa jajima i ja sam izabrao zeleno, jer najviše volim tu boju. Onda smo ih lupali i moje se nije slomilo - pojasnio je petogodišnji šampion Miloš svoj trijumf

  • 2

U leskovačkom naselju Kovanluk održano je takmičenje u tucanju uskršnjim jajima, u kome su se nadmatali i deca i odrasli. U finalu 5. takmičenja učestvovalo je tridesetoro dece i 25 odraslih.

Kod dece pobedio je petogodišnji Miloš Milosavljević, dok je kod odraslih "najjače jaje" imao Dragan Stojanović.

- Kod kuće je bila puna korpa sa jajima i ja sam izabrao zeleno, jer najviše volim tu boju. Onda smo ih lupali i moje se nije slomilo - veselo je pričao petogodišnji Miloš.

Pobednik kod odraslih takođe tvrdi da nije posebno birao jaje za ovo takmičenje.

- Došao sam više zbog dece, da ona budu radosna i nisam ja birao jaje već moja ćerkica. Eto, slučajno sam pobedio one koji su baš birali jaja za ovo takmičenje - kaže pobednik Dragan Stojanović.

Mesna zajednica Kovanluk i lokalni sponzori obezbedili su poklone za sve učesnike takmičenja, a pobednici su dobili i novčane nagrade.

Na dan Uskrsa u centru grada i u porti gradske crkve, Leskovčanima su šarena jaja delile političke stranke, nevladine organizacije i dečija udruženja.

Dan pre Uskrsa u dvorištu Saborne crkve u Leskovcu obavljeno je besplatno, grupno krštenje oko 70 učenika veronauke iz škola sa teritorije leskovačkog namesništva.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA