Vezala lancima mentalno zaostalu ćerku da bi otišla na žurku

Amerikanka Tifani Mišel Dejvis vezala je svoju mentalno zaostalu ćerku u hotelskoj sobi kako bi otišla na svadbu. Devojka stara 19 godina oslobodila se na neobjašnjiv način, a majka je vrlo brzo nakon toga uhapšena

  • 3

Amerikanka Tifani Mišel Dejvis (37) iz Pasadene lancima je vezala svoju mentalno zaostalu ćerku (19) za krevet u hotelskoj sobi kako bi ona mogla da ode na svadbenu zabavu. Zlostavljanje je otkriveno pošto je tinejdžerka na nepoznat način uspela da se oslobodi i siđe u jednu svečanu salu hotela Kortjard Mariot u gradu Gastonija.

- Devojka je ušla u jednu od sala za proslave. Pošto je ljudima koju su tu proslavljali porodično okupljanje bila nepoznata, oni su postali sumnjičavi. Pitali su je kako se zove, ali pošto devojka zbog svog stanja ne može da govori, pozvali su policiju - kaže kapetan lokalne policije Majk Lori, koji je dodao da je policija brzo pronašla i uhapsila Dejvisovu.

Majka monstrum je u svojoj izjavi nakon privođenja rekla da je ćerku vezala kako bi mogla da ode na večanje u Severnoj Karolini, a nije pronašla bebisiterku niti je imala nekog od rodbine u okolini koja bi pričuvala retardiranu devojku.

Ona je optužena za krivično delo zapuštanja deteta, a sudija je odredio kauciju od 100.000 dolara ukoliko Tifani želi da se brani sa slobode. Mentalno zaostala devojka smeštena je u lokalnu bolnicu, a lekari su ustanovili da ona nema povreda nastalih usled vezivanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    7. avgust 2013 | 17:06

    Retardiran je onaj ko je napisao ovaj tekst. To je neprikladan i uvredljiv izraz za osobe ometene u razvoju.

  • Tutor

    7. avgust 2013 | 19:19

    Zahvaljujem redakciji na pravovremenom reagovanju i ispravci.

  • Kiza

    8. avgust 2013 | 20:25

    Koja lepotica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA