Evo kako da izbegnete saobraćajni kolaps i stignete na drugi kraj grada za samo 10 minuta!

Organizacija dvodnevnog Samita u Beogradu isplanirana je do najsitnijih detalja. Međutim, izmene u saobraćaju nisu u potpunosti regulisane. Evo rešenja kako da izbegnete saobraćajni kolaps i pređete kritični deo grada za samo 10 minuta

  • 0

Izmenjeni režim saobraćaja povodom Samita šefova vlade Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope u Beogradu juče je izazvao potpuni kolaps saobraćaja. Obzirom da Samit traje i danas, postoji velika verovatnoća da će se kritična situacija u saobraćaju ponoviti.

SAOBRAĆAJNI KOLAPS: Gužva od Sava centra do buvljaka, zatvaraju i centralne ulice (FOTO)

Jučerašnji saobraćajni zastoj bio je najkritičniji u Bulevaru Zorana Đinđića, ulicama u okolini Kombank arene, kao i na prilazima ka auto-putu, pa se pretpostavlja da će ovaj deo grada i danas biti kritičan.

Najavljeno je da će Policija i danas obustaviti saobraćaj na nekim deonicama pa se sugrađanima savetuje da danas putuju BG Vozom kako bi izbegli gužvu i prešli kritični deo grada za samo 10 minuta.

BG voz je deo sistema prigradske železnice koji važi za veoma brz i efikasan vid javnog gradskog saobraćanja. Red vožnje BG Voza možete pogledati OVDE.

Za sada saobraćaj funkcioniše neometano, bez zastoja ali se izmene očekuju u popodnevnim časovima.

SAMIT U BEOGRADU: Vučić primio premijere u Palati Srbija, sledi sastanak svih gostiju na čelu s Li Kećijangom! (FOTO)

Podsećamo da je Samit šefova vlada Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope u Beogradu održao se u Beogradu u Palati Srbija i privukao premijere 17 zemalja. Ovakav skup se u Srbiji nije video još od konferencije Pokreta nesvrstanih u Beogradu pre 25. godina!

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA