Mužu preminule porodilje iz Niša prete smrću: "Pi*ko mrtav si":

- Kostić je rekao da ni sa kim nije u svađi i da ne zna zašto bi mu neko pretio smrću - otkriva izvor blizak istrazi

  • 13

Aleksandar Kostić iz Niša, kome su supruga Ivana i ćerkica Vera letos umrle na porođaju u Beogradu dobio je pretnje smrću.

Na dnu okeana, slep, tražim ih: Jauk supruga trudnice Ivane iz Niša, koji je sa njom sahranio i bebu (FOTO)

Neverovatno: Suprugu preminule trudnice Ivane Kostić nisu hteli da prime zahtev za izdavanje medicinske dokumentacije!

On je pretnje prijavio prošle nedelje inspektorima i rekao da je sa nepoznatog broja dobio SMS poruku u kojoj je stajalo: "Pi*ko, mrtav si!".

- Kostić je rekao da ni sa kim nije u svađi i da ne zna zašto bi mu neko pretio smrću. Na pitanje inspektora da li je imao nekih problema u poslednje vreme, ispričao je da je u toku postupak zbog tragedije koja ga je zadesila, to jest smrti žene i bebe. Takođe je rekao da tim povodom, osim neprijatnosti koje je imao sa lekarima i osobljem bolnice u Beogradu, niko mu dosad nije pretio ili na drugi način ugrožavao život - kaže izvor blizak istrazi za "Srpski telegraf".

Foto-ilustracija: pixabay.com, Telegraf

Policija je, prema rečima izvora, slikala poruku i po nalogu tužilaštva pokrenula istragu zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti.

- U toku je utvrđivanje identiteta osobe koja je slala poruku. Nakon toga ona će biti pozvana na razgovor i tek tada će se znati da li pretnje imaju veze sa tragedijom Aleksića ili nečim drugim - dodaje izvor.

Foto: Telegraf

Podsetimo, Kostićevo žensko dete umrlo je posle svega tri dana života na Institutu za neonatologiju, a u međuvremenu se i njegovoj supruzi Ivani pogoršalo funkcionisanje jetre i bubrega, pa je 2. jula, četiri dana nakon ćerkice, i ona umrla.

Osam dana kasnije, članovi komisije za unutrašnji stručni nadzor Kliničkog centra u Nišu saopštili su da nije bilo propusta u lečenju porodilje.

Daljinac

(Telegraf.rs / Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мара

    20. novembar 2017 | 00:33

    Мало човеку проблема и боли.Нашао неко да му соли рану!!!Какви смо то постали?

  • Sekula nevino optužen

    20. novembar 2017 | 00:37

    Strasno

  • ...

    20. novembar 2017 | 04:17

    Pronaci tog junaka sto preti i odmah kazna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA