FOTO-UBOD! Očinski zagrljaj: Tomislav Nikolić prvi čestitao sinu Radomiru pobedu u Kragujevcu!

Predsednik Srbije dočekao je svog sina posle pobede i imenovanja na mesto gradonačelnika Kragujevca ispred sale Skupštine Grada i prvi mu čestitao na izboru

  • 2

Funkcioner Srpske napredne stranke Radomir Nikolić postao je gradonačelnik Kragujevca, a na toj funkciji je posle 14 godina smenio Veroljuba Verka Stevanovića, a pobedu mu je prvi čestitao njegov otac i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, rođeni Kragujevčanin!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, dočekao je svog sina Radomira posle pobede i imenovanja na mesto gradonačelnika Kragujevca ispred sale Skupštine Grada i prvi mu čestitao na izboru.

Podsetimo funkcioner SNS izabran je na sednici Skupštine grada Kragujevca tajnim glasanjem, a za njega je glasalo 49 od 87 odbornika!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    31. oktobar 2014 | 11:47

    Pa tatin sin može da radi gde hoće a šta je sa omladinom koja nemoze da se zaposli sramota deva su sva ista ua roditelje nemogu da osnuju porodicu od čega da se izdržavanju...a odakle dragicina fondacija ima neku firmu...a i znamo kako je verko smenjen ne voljom gradjana .....

  • Boki

    30. oktobar 2014 | 17:39

    Potekose mi suze radosnice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA