NOVA PROVOKACIJA ALBANACA: Bravo Ramo, dokazao si Evropi da je Srbija četnička država!

- Edi Rama je ozbiljan državnik i on je u Beogradu govorio istinu. Bravo Edi Ramo, još jednom si dokazao Evropi da je Srbija četnička država - rekao je pisac albanskih nacionalistickih i iredentistickih tekstova

  • 21

Nakon posete premijera Albanije Srbiji, prilikom koje je provocirao srpskog predsednika vlade Aleksandra Vučića, usledile su nove provokacije. Naime, oglasio se Adem Demaći poznati pisac nacionalistickih i iredentistickih tekstova, koji je rekao da je Edi Rama pokazao da je Srbija četnička država!

- Edi Rama je ozbiljan državnik i on je u Beogradu govorio istinu. Bravo Edi Ramo, još jednom si dokazao Evropi da je Srbija četnička država - rekao je Demaći.

Podsetimo albanski premijer rekao je da je nezavisno Kosovo razlog sigurnosti Balkana, što je razljutilo premijera Srbije Aleksandra Vučića, koji mu je u lice rekao da je Kosovo Srbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    10. novembar 2014 | 16:22

    Jos jednom su albanci pokazali ko su,sta su,i sta su u proslosti bili.zna se na cijoj su strani bili u drugom svetskom ratu na fasistickom.to svi znaju a sto se tice kosova nikad nece biti njixovo to im je san koji nece biti nikada ostvaren.bili smo pod turcima 500 god pa smo sacuvali veru i obraz zato albanci nusta vi ne mozete uraditi.

  • niko

    10. novembar 2014 | 18:02

    Ma beda ziva.Ne bi se menjao sa Siptarima. Jel vi mislite da oni mogu mirno da spavaju? Veca im kazna ne treba. Strah je cudo.

  • Rosic

    10. novembar 2014 | 16:31

    Ovo nije dokaz da je Srbija cetnicka zemlja,nego dokaz da Albanija jos nije spremna da udje u EU.Srbija je svakako dokazala da zeli da bude prijatelj sa svima i da ova vlada evropski razmislja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA