NIKOLIĆ U POSETI BEKU: Drži se, uhapsićemo napadače!

Predsednik Srbije je posetio je u bolnici nedavno ranjenog biznismena, Milana Beka, razgovarao sa njim nekoliko minuta, poručio mu da izdrži i da će nadležni uhapsiti napadače

  • 10

Predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, u ponedeljak je obišao Milana Beka, na kojeg su u petak ispred njegove kuće na Dedinju pucali nepoznati napadači, prenose Naše novine.

Predsednik Srbije se, navodno u Urgentnom centru, a u sobi ranjenog biznismena zadržao kratko.

- Predsednik je došao bez mnogo pompe, interesovalo ga je kakvo je zdravstveno stanje Beka. Razmenili su nekoliko uobičajenih rečenica, a predsednik je biznismenu rekao da bude jak, poželeo mu brz oporavak i rekao da će nadležni organi profesionalno obavljati svoj posao, da će napadači biti pronađeni - navodi izvor ovog lista iz bolnice.

Izvor iz Urgentnog centra kaže da su uz Beka stalno lekari i osoblje, a da ispred sobe stalno dežuraju policajci.

- Nikolić i Beko su popričali uz "svedoke", bolničko osoblje koje Beka stalno drži na oku. Persirali su jedno drugom i ne deluju kao bliski prijatelji - priča izvor.

Pre tri godine, Nikolić je štrajkovao glađu zahtevajući od tadašnjeg predsednika Srbije da raspiše vanredne izbore, a tokom boravka u bolnici  Beko je bio jedan od retkih koji je obišao Nikolića.

U Vladi Srbije kažu da niko od ministara zasad nije išao u posetu zbog težine povrede i komplikovanog oporavka koji čeka Beka, ali da se redovno raspituju o njegovom zdravstvenom stanju.

- Biće vremena za posete, prvo neka se oporavi, da uhapsimo  napadača, pa će sve ostalo biti lakše - naveo je sagovornik Naših iz Vlade.

Pored Nikolića, Beka su dosad posetili  biznismeni Miodrag Kostić, Toplica Spasojević, Vojin Lazarević, glumac Dragan Bjelogrlić, Milorad Vučelić, Čedomir Jovanović.

ISTRAGA O NAPADU NA BEKA

Policija je u toku istrage pokušaja ubistva biznismena Milana Beka pokupila više posrednih dokaza da su u ovaj napad umešani bekovi partneri od pre 20 godina, iz vremena kada je ovaj biznismen zaradio "prvi milion". 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    19. novembar 2014 | 13:25

    Kad bi svaki građanin imao ovakav tretman samo od lekara,tad bi bili uređena zemlja,a ne da se čeka na skener ili magnetnu po mesec i više dana.....

  • ASKA23

    19. novembar 2014 | 17:32

    Puna podrska predsedniku, ne sumnjamo da ce napadaci biti uhvaceni

  • Marija@

    19. novembar 2014 | 15:29

    Najvaznije je da se on sada oporavi, a napadaci ce biti pronadjeni jer je to slucaj koji je svakako u istrazivanju. Ne treba dopustiti da se bilo ko poigrava sa tudjim zivotima, ma ko god bio u pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA