ISPOVEST VUKA DRAŠKOVIĆA O ĐENERALU DRAŽI: Srbija NE SME da liči na Vatikan i Tita, pa da ponovo SPALJUJE Čiču!

- Ne sme Srbija više da ćuti pred optužbama da je general Draža bio saradnik okupatora, kada svi znamo da je njegova vlada bila u Londonu, a ne u Berlinu - kaže lider SPO-a

  • 41

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković u svom autorskom tekstu za Nedeljnik pod naslovom EPPUR SI MUOVE piše o rehabilitaciji generala Jugoslovenske vojske u otadžbini Dragoljuba Draže Mihailovića i kaže da beogradske sudije koje su odlučile po pravdi, zaslužuju poštovanje!

SRBIJA JE REHABILITOVALA ČIČU: Evo šta će za Srbe značiti ukidanje SMRTNE PRESUDE đeneralu Draži!

- Država Srbija, otadžbina generala Draže poštovanje koje su zaslužile beogradske sudije, koje su odlučile po pravdi tek treba da zasluži. Mora da, konačno, otvori tajne dosijee komunističkih službi bezbednosti, od 1945. godine do danas. Da otvori knjigu smrti i zločina. Da Srbija i Srbi saznaju šta je bilo i kako je bilo. I ne sme Srbija više da ćuti pred optužbama da je general Draža bio saradnik okupatora, kada svi znamo da je njegova vlada bila u Londonu, a ne u Berlinu - kaže Drašković i dodaje:

PRAVDA ZA ČIČA DRAŽU: Četnički đeneral Mihailović konačno dobio bitku!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Posle sedam decenija ukinuta je presuda generalu Draži. Neodrživi su komentari da on nije rehabilitovan, jer je presuda pala samo zbog pravnih manjkavosti u vođenju procesa, a da njena suština nije oborena. Srušena je čitava zavera protiv komandanta prve antifašističke gerile u Evropi. Skinuta je komunistička anatema ne samo sa trajno ubijenog srpskog generala, nego i sa njegove vojske i naročito sa obraza Srbije i Srba.

Ispovest VUKA DRAŠKOVIĆA koja će šokirati: Više ljudi ubijeno je u Sarajevu od srpskih bombi nego Srba od NATO raketa (FOTO)

- Još dok je bio pred sudom crvene inkvizicije, njegovi ratni saveznici u SAD, Francuskoj i Britaniji tražili su slobodu za generala, kome je u Beogradu suđeno jer se borio protiv boljševičke sudbine svoga naroda i države. Vrhovnom tužiocu i sudiji, pobedničkom maršalu Titu, komunističkom Zuanu Močinegu, žurilo se da general završi na lomači pre nego što protesti zbog suđenja ne prerastu u lavinu. Zbog toga Draži nije dozvoljneo da se brani, da izvodi dokaze, a njegove svedoke ubijali su bez suđenja i bacali u tajne grobnice, desetine hiljada njih, dok onima iz Amerike i Evrope je zabranjeno da dođu na suđenje - piše Drašković.

Foto: Arhivska fotografija Foto: Arhivska fotografija

- Današnja Srbija ne sme da liči na Vatikan, koji je licemerno saopštio da je spaljivanje na lomači, 1600. godine, Đordana Bruna bila "tužna odluka", ali "mi razumemo i poštujemo presudu inkvizicije". Srbija danas, naročito ne sme da podržava novo ubistvo generala Draže, a ubijaju ga njegovi, tobože, najradikalniji sledbenici, oni koji od njega koji se borio za Srbiju i Jugoslaviju u Evropi i na Zapadu i koji je zbog toga ubijen, proglašavaju za simbol protiv EU i Zapada.

(Telegraf.rs / Izvor: Nedeljnik)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    14. maj 2015 | 15:24

    Menjaš mišljenja kako vetar duva. A ćud ne menjaš.

  • Dag

    14. maj 2015 | 15:33

    Da li si to, naucio, u kabinetu - Mike Spiljka?... (Seti se, rodjaka Radovana,koji je izgubio ruku, na Sutjesci,u borbi sa Nemcima, i cetnicima.Sram te bilo.On ti je omogucio - karijeru.)...

  • Савица

    14. maj 2015 | 15:36

    ТИ ВУЧЕ И ДРАЖА СТЕ СРПСКИ ИЗДАЈНИЦИ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA