Zamenili bankarska odela za radne kombinezone i ulepšali pet škola širom Srbije

Svesni da deca danas najviše vremena provode u školskim klupama, zaposleni u Sberbank Srbija odlučili su da ulepšaju đačke dane učenicima pet osnovnih i srednjih škola širom Srbije.

  • 1

Tokom septembra i oktobra meseca, zaposleni u Sberbank ekspoziturama u pet gradova u Srbiji okrečili su učionice i zajedničke prostorije u:

  • O.Š. „Treći Kragujevački bataljon“ u Kragujevcu
  • O.Š. „Knez Lazar“ u Lazarevcu
  • O.Š. „Kizur Ištvan“ u Subotici
  • Šabačkoj gimnaziji i
  • O.Š. „Đura Jakšić“ u Beogradu
Foto: Promo

U akciji su učestvovali zaposleni iz različitih gradova Srbije, želeći da sopstvenim primerom ukažu na važnost obrazovanja i podizanja svesti o društveno odgovornom ponašanju svakog pojedinca.

- Verujem da se svi sa radošću sećamo školskih dana. To je verovatno jedan on najlepših i najbezbrižnijih perioda života. Veliki broj naših zaposlenih ima decu školskog uzrasta i razume koliko je važno da borave u lepom ambijentu. Kada smo ih pozvali da podrže ovu akciju bez izuzetka su prihvatili. Sa mnogo entuzijazma su se uključili u radove, stvarajući sjajnu atmosferu. Rezultat ove volonterske akcije je lepši ambijent za boravak đaka u osnovnim školama i Šabačkoj gimnaziji u pet gradova Srbije - izjavio je Aleksandar Milić, direktor Službe za marketing i komunikacije, i dodao:

- Zadovoljstvo đaka koji već borave u renoviranim učionicama za nas je dodatna motivacija da i u buduće organizujemo slične akcije.

Tokom pomenute akcije okrečeno je približno 2.000 m² učionica. Zaposleni Sberbanke su u svim gradovima naišli na izuzetno srdačan doček, a u školama su i više nego zadovoljni brzinom sprovedene radne akcije i kvalitetom izvedenih radova.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA