ZA NEVERICU: Devojčica u snu prešla 5 kilometara do susednog grada

Jedna Norvežanka (4) prešla je nekoliko kilometara do obližnjeg grada mesečareći usred noći, po oluji

  • 2

Jedna devojčica iz Norveške preplašila je svoju porodicu kada je usred noći, po nevremenu, ustala iz kreveta u donjem vešu i prošetala do susednog grada. 

Policija je pronašla devojčicu, koja je srećom bila nepovređena, u gradu Honingsvag u Norveškoj.

Devojčicina tetka koja je brinula o njoj i njene 3 mlađe sestre dok im je majka bila na odmoru, bila je šokirana pozivom policije jer je bila ubeđena da njena sestričina spava čvrstim snom.

- Utrčala sam u njenu spavaću sobu i oduzela sam se kad sam shvatila da ona ne leži u svom krevetu- rekla je tetka ove devojčice.

Neimenovana devojčica se seća da je sanjala kako njena kuća gori, kao i da je otključavala vrata i obuvala čizame. Sumnja se da je ona najverovatnije prvo otišla do obližnje fabrike ribe, a potom tunelom dugačkim 800 metara stigla do grada Honingsvaga.

-Mora da je bila napolju nekoliko sati, po ovom lošem vremenu, hladnoći i grmljavini. Čak se i u kući osećao snažan vetar - dodala je tetka zabrinuto, iako joj nije bilo potpuno jasno kako se ovo dogodilo.

(Telegraf.rs/ Izvor: bbc.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zakon

    17. septembar 2014 | 03:49

    Ova devojka na slici lici na moju nesudjenu ljubav :((( tuzno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA