ZAMALO OSTAO BEZ PENISA: Žena je htela da mu produži polni organ, međutim...

Šeron Tieni je priznala da im se jednom prilikom desila neprijatna situacija, kada je Majk želeo da ukloni stidne dlačice kako bi njegov polni organ izgledao duži. Ona je uzela britvu i krenula u ovaj poduhvat, ali je on počeo da vršti od bolova

  • 0

Šeron i Majk Tieni iz Sidneja su potvrdili da su idealan par koji je uvek na raspolaganju svojoj boljoj polovini, čak i kad su u pitanju intimni zahtevi poput češkanja na nezgodnom mestu na leđima ili depilaciji.

 

BIZARNI SEKS FETIŠ: Nećete verovati gde on voli da stavlja testise kad se napali. Ona to zove "majmunovo penjanje"!

 

Oni jednom u mesec dana se povete jedno drugom kako bi održali svoju lepotu. Šeron (45) čupa obrve svom mužu Majku (40) i vadi mu dlačice iz nosa, a posebnu brigu vodi o njegovim stidnim dlačicama.

 

S druge strane, Majk se ispraksovao u depiliranju pa tako svojoj ženi uklanja dlačice ispod pazuha, s nogu, iznad usana, a povremeno obavlja i brazilsku depilaciju.

 

Ona je priznala da su ostale žene zgrožene činjenicom da Majk vidi sve "zapuštene" delove njenog tela, međutim, njoj to ne smeta.

 

PrintSkrin: YouTube/BuzzFeedVideo

PrintSkrin: YouTube/BuzzFeedVideo

 

Šeron je priznala da im se jednom prilikom desila neprijatna situacija, kada je Majk želeo da ukloni stidne dlačice kako bi njegov polni organ izgledao duži. Ona je uzela britvu i krenula u ovaj poduhvat, međutim, kako je povukla da ih sve ukloni, on je počeo da vrišti od bolova. Naime, gadno ga je posekla u predelu testisa.

 

- Samo sam htela da mu produžim penis, mislim nije veliki, ali to svi muškarci žele - rekla je Šeron.

 

Muž joj je poslužio kao model na kojem je vežbala za završni ispit koji je upisala u Australiji kako bi otvorila svoj salon lepote.

 

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA