Ovaj beskućnik 15 godina brine o psima lutalicama, a onda mu je jedan susret promenio život ZAUVEK!

- I on je, baš poput njih, beskućnik, i dobro zna kakav je to osećaj. Brine se o tim psima bolje nego što se brine za sebe - rekla je Alisia Edrington za "NY Daily News"

  • 7

Priča o beskućniku Stivu iz Kalifornije, koji je spasio deset napuštenih pasa, obilazi svetske medije zahvaljujući jednom slučajnom susretu i 24-godišnjakinji po imenu Alisija Edrington.

Beskućnik je zamolio slučajnog prolaznika da mu učini uslugu, i onda je dobio ŽIVOTNU PRILIKU koja se ne propušta! (FOTO)

Ona inače radi u prihvatilištu za pse, a tamo je jednoga dana naletela na neobičan prizor - jedan beskućnik vozio je stari bicikl kojim je za sobom vukao prikolicu. A u prikolici se nalazilo 10 pasa.

Uskoro je saznala da se čovek zove Stiv i da je beskućnik, da putuje zemljom i brine se o napuštenim psima - tačnije, u poslednjih 15 godina, koliko već živi kao beskućnik, spasio je više od 50 napuštenih pasa.

- I on je, baš poput njih, beskućnik, i dobro zna kakav je to osećaj. Brine se o tim psima bolje nego što se brine za sebe - rekla je Alisia za "NY Daily News".

Dirnuta pričom, Alisija je odmah preko Fejsbuka organizovala skupljanje novca za Stiva i njegove pse, a njenoj inicijativi odazvale su se stotine dobrih ljudi.

Osim novca, hrane i ostalih potrepština, Steve je tako na poklon dobio i kamp prikolicu u kojoj će odsada živeti, sa svojim psima, naravno.

(Telegraf.rs/ Izvor:index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA