POGLEDAJTE BIZARAN REKORD: Ovaj čovek nije sekao nokte od 1952. godine, a sada su dužine 2 METRA! (VIDEO)

Bez obzira na to što se tokom života susretao sa brojnim problemima, Šridar Čilal iz Indije je veoma ponosan na svoje nokte, a čak mu je i ponuđeno da ih donira muzeju

  • 3

Poznato je da u Ginisovu knjigu rekorda ulaze razni ljudi, a Šridar Čilal (78) je postao jedan od prilično bizarnih rekordera. On nije sekao nokte još od 1952. godine, pa je postao Ginisov rekorder kao čovek sa najdužim noktima na jednoj ruci. Kombinovana dužina njegovih noktiju je 909,5 cm.

OVA OVCA JE SAD PRVI PUT OŠIŠANA: Pogledajte kako je izgledala sa čak 40 kilograma vune na sebi!

Bez obzira na to što se tokom života susretao sa brojnim problemima, Šridar je veoma ponosan na svoje nokte, a čak mu je i ponuđeno da ih donira muzeju.

Kada je došlo vreme da se oženim, nijedna devojka nije htela, a viđao sam se sa desetak njih u mladosti. Čak iako bi devojka pristala da se uda za mene, njeni roditelji bi napravili veliku nevolju - izjavio je Šridar jednom prilikom.

Šridar je nokte počeo da pušta još u osnovnoj školi. Njega i njegove prijatelje je izudarao jedan od profesora u Indiji jer su mu polomili nokat, a tom prilikom im je rekao da nikada neće razumeti koliko je nege potrebno da bi on izrastao. Čilal je tada odlučio da sazna.

- Moji roditelji i učitelji su se protivili, ali ja sam odlučio da od tog trenutka nikada više ne isečem nokte. Ubrzo, sukobio sam se sa poteškoćama svuda u životu. Mojoj porodici se nimalo nije svidelo, niko nije hteo da mi opere odeću, te sam morao da je perem ručno. Takođe, nalaženje posla je bilo teško, jer niko nije hteo da me zaposli - dodao je Šridar.

Međutim, njegova upornost se isplatila i on je sada ispunio svoj najveći cilj u životu.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • victoria

    4. oktobar 2015 | 14:38

    Napravio od sebe invalida.Nije radio, nije se zenio, porodica i drustvo ga smatrali cudakom. Zbog cega? Zbog slave radi necega sto nema nikakvog smisla. Bolje da je uradio nesto sto bi bio doprinos drugima a i sebi samom.

  • Maculjak

    4. oktobar 2015 | 14:26

    Fuj

  • Knjaz miloš

    4. oktobar 2015 | 13:07

    Bil-de

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA