NAPALJENI PROFESOR MARKO SLAO POHOTNE PORUKE UČENICI: Želim da svoje prste uronim u tvoju...

Profesor je priznao da je imao seksualni odnos sa učenicom u avgustu 2014. godine, ali tek nakon što je učenica napustila tu školu, dok komisija smatra da to ne umanjuje razloge za isključivanje profesora iz škole

  • 3

Profesor matematike Marko Vejd (58) iz Redinga u Velikoj Britaniji imao je dvogodišnju vezu sa svojom učenicom, kasnije je pokušavao da je ponovo osvoji poklonima, a sada je doživotno izbačen iz učionice.

POHOTNI PROFESOR namerno davao loše ocene učenicama, a onda im davao priliku da ih poprave SEKSOM (VIDEO)

Profesoru matematike, koji je imao vezu sa devojčicom koja je više od 30 godina mlađa od njega, a nastavio je sa uznemiravanjem kad je prekinula vezu, dobio je doživotnu zabranu bavljenja profesurom, prenosi dailymail.co.uk.

Razredni starešina iz Redinga iskorišćavao je učenicu u svojoj kući i vikendici, ali i u njenoj kući. Kad je želela da okonča aferu, on je pokušao da je pridobije nazad slanjem cveća i članaka o mladim devojkama koje su u vezi sa starijim muškarcima.

Vejd, koji je bio zaposlen u školi Pigot od septembra 1994. do oktobra 2015. godine, priznao je da je imao neprihvatljiv odnos sa učenicom. Prihvatio je policijsku opomenu o uznemiravanju, kao i izveštaj komisije profesorskog nacionalnog instituta.

Šef komisije Nikol Džekson rekla je da je profesorova neprikladna veza sa devojčicom, koja je nazvana samo Učenica A, trajala od 2013. do 2015. godine.

Printskrin: Google Street View Printskrin: Google Street View

Učenica A došla je u tu školu u septembru 2012. i prišla je i zamolila za pomoć profesora Vejda, nakon čega su se susreli više puta.

Nakon što su više puta razgovarali i razmenili brojne mejlove i SMS poruke, Učenica A i gospodin Vejd su se poljubili izvan škole u oktobru 2013.

- Ovo se dogodilo uz obostrani pristanak. Vejd je Učenicu A nazivao nekim drugim imenom jer se tako osećao prijatnije - dodala je Džekson.

Vejd je priznao da je imao seksualni odnos sa Učenicom A u avgustu 2014. godine, ali tek nakon što je učenica napustila tu školu, dok je Učenica A navela da su ti odnosi počeli u junu iste godine.

Učenica se poverila drugarima da joj je on slao slike svog polnog organa kao i da je bio nezasit u seksu. Govorio joj je da želi da je pipa i da jedva čeka da svoje prstiće stavi u njenu va*nu. Zbog ovih reči je posle zažalio - sve poruke su pročitane.

Iako ona možda nije više bila njegova učenica škole kad se seksualni odnos dogodio, komisija smatra da to ne umanjuje razloge za isključivanje profesora iz škole.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • S.B.

    10. septembar 2016 | 15:10

    Auuuuuuuu! Profesore! Pa zar tako.

  • Ćorloilo Ćorlo Pk.

    11. septembar 2016 | 09:16

    Imao je jednačinu sa jednom nepoznatom, a dobio je pogrešan rezultat! A profesor je matematike! ;-) ;-)

  • Јасмина

    12. septembar 2016 | 15:50

    Професор 58 година,а "ученица"28...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA