EVROPSKI GRAD SEKSA: U njemu je prostitucija dozvoljena, a droga se nalazi na svakom ćošku (VIDEO)

Kajli nije usamljena na ulici, ona se samo jedna od žena koje se sada bez skrivanja bave prostitucijom u Holbeku, prvom gradu u Britaniji koji je legalizovao "najstariji zanat na svetu"

  • 1

Kajli je od 16. godine navučena na heroin, a sada joj je jedini cilj u životu da svakog dana zaradi za drogu radeći na ulicama Holbeka pored Lidsa, prvog grada u Britaniji koji je legalizovao prostituciju.

>>> STUDENTKINJA MAJA JE PROSTITUTKA I ZARADI ZA NOĆ 87.000 DINARA: Zgodna sam i smerna, a u krevetu žestoka i vatrena!

Bila je tinejdžerka kada je postala narkoman i ubrzo je počela da krade od svoje porodice kako bi imala od čega da kupi heroin. Ukrala je od rođenog brata plej stejšn konzolu, ali kada ni to više nije bilo dovoljno, Kajli se odala prostituciji. Danas je majka troje dece, ali pošto nije u stanju da se brine o njima, mališani žive sa bakom.

- Ljuta sam na sebe, gadi mi se kakva sam osoba postala. Imam troje divne dece, ali zbog droge ne mogu da budu sa mnom. Svaki put kada izađem na ulicu rizikujem život, ali potreba za heroinom je jača od svega - priznaje Kajli.

Kajli nije usamljena na ulici, ona se samo jedna od žena koje se sada bez skrivanja bave prostitucijom u Holbeku, prvom gradu u Britaniji koji je legalizovao "najstariji zanat na svetu". Semi Džo prodaje svoje telo kako bi svakog dana potrošila barem 130 evra na krek i heroin.

- Imam dvojicu regularnih mušterija, jedan mi za sat vremena plati 300 evra, a sve što želi je da mi masira stopala. Drugi mi daje 170 evra kako bi 45 minuta gazila po njegovom penisu - kaže Semi Džo.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Kajli već 12 godinama na ulicama Holbeka "prodaje ljubav", ali nekad je bila sasvim obična devojka i prvakinja u atletici.

- Pre nego što me je heroin uzeo pod svoje bila sam najbrža u sprintu i kros kantriju u gradu, ali u 16. godini sam probala drogu i onda je sve otišlo dođavola. Radim dva ili tri dana nedeljno, ali ponekad, ako mi nije ni do čega, imam samo jednu mušteriju za nedelju dana - rekla je Kajli.

Svesna je da su joj male šanse da dobije starateljstvo nad svojom decom, ali uprkos tome nastavlja da se zajedno sa 40-ak žena bavi prostitucijom na ulicama Holbeka.

- Neki od mojih klijenata su stavrno tužni i usamljeni, i jedino što žele je pažnja, dok drugi imaju sado-mazohističke fetiše, što se meni uopšte ne sviđa.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA