BEZOBRAZNO LUKSUZNO VENČANJE ĆERKE RUSKOG TAJKUNA: Mlada u venčanici od pola miliona evra jela tortu visoku tri metra (FOTO) (VIDEO)

Madina je svoje poslednje devojačke dane provela u jednom odmaralištu u Španiji, gde je otišla sa drugaricama privatnim avionom

  • 9

Nije se štedelo kada je u pitanju bajkovito venčanje ćerke Tadžikistanskog oligarha koje je obuhvatalo i venčanicu ukrašenu dijamantima koju su izradili dizajneri iz Velike Britanije, a koja je koštala neverovatnih 40 miliona rubalja (566.524 evra). Mlada Madina Šokirova, ćerka naftnog tajkuna Ilkoma Šokirova, udala se za muškarca po imenu Sador.

 

SUDAR MILIJARDI: Ovako izgleda čečenska svadba od 280.000 evra - pazite, ZABOLEĆE VAS OČI! (VIDEO)

 

Fensi venčanje je organizovano u luksuznom Radison Rojal Kongres Park hotelu u Moskvi. Prema izveštajima, čak 900 gostiju je prisustvovalo ovom događaju. Madina je oduševila goste svojom toaletom koju je radila modna kuća Ralf i Ruso.

 

Mlada je izabrala manje poznati brend i odbila venčanicu iz poznate modne kuće Zuhair Murad. Njena toaleta bila je ukrašena srebrnim ukrasima, laticama organze i Svarovski kristalima.

 

Organizatori venčanja oduševili su sve prisutne neverovatnom tortom koja je dosezala tri metra. Tortu je izradio čuveni poslastičar i bivši bokser Renat Agzamov.

 

Madina je svoje poslednje devojačke dane provela u jednom odmaralištu u Španiji, u Marbelji, gde je otišla sa drugaricama privatnim avionom. Ponovo je proslavila devojačko veče u elitnom restoranu u Rusiji.

 

Iako njena porodica pokušava da se drži podalje od medija, saznalo se da je njen otac vlasnik luksuznog hotela u Taškentu, na severozapadu Uzbekistana. Pored toga, on ima 65% udela u jednom od najvećih šoping centara u Uzbekistanu, i takođe poseduje nekoliko hotela u zapadnoj Rusiji.

 

Fotografije možete da pogledate OVDE.

 

Pogledajte video:

 

 

 

(Telegraf.rs/Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA