JUNAK DANA: Spasao psa od vešanja (VIDEO)

Gazdarica nesrećnog psa nije bila obazriva i predostrožna pa joj je pas izleteo iz lifta u trenutku kada su vrata krenula da se zatvaraju, što je moglo imati ozbiljne posledice po životinju da se na licu mesta nije zadesio neočekivani heroj

  • 2

Svakodnevni život vam daje neočekivane prilike da pokažete na delu svoju humanost, herojstvo i sposobnost brzog reagovanja u traumatičnim i dramatičnim trenucima, kako po svoj, tako i po život bliskih živih bića. Svejedno da li su u pitanju ljudi ili životinje.

Gazdarica nesrećnog psa nije bila dovoljno obazriva i predostrožna pa joj je pas izleteo iz lifta u trenutku kada su vrata krenula da se zatvaraju, što je moglo imati ozbiljne posledice po životinju da se na licu mesta nije zadesio neočekivani heroj.

On je psa uhvatio u "letu" kako ga lift, koji je krenuo nagore, ne bi zadavio, a onda mu i otkačio povodac koji je lako mogao da se pretvori u vešalo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA