Muškarac sa najvećim penisom na svetu je prevarant: Njegov doktor otkrio pravu istinu i ima snimak da to dokaže! (FOTO) (VIDEO)

Meksikanac nije uspeo da uđe u Ginisovu knjigu rekorda, a lekari su ga savetovali da smanji penis kako bi mogao normalno da funkcioniše i da ima decu, ali je on odbio

  • 17

Meksikanac Roberto Eskuivel Kabrera (54) koji tvrdi da ima najveći penis na svetu dužine 48 cm, razotkriven je kao prevarant.

On ima najveći penis na svetu (48 cm): Ne može da radi, a želi da snima porniće. Žene ga mole da stane čim mu vide ponos! (FOTO) (VIDEO)

Da on nije najobdareniji muškarac na svetu potvrdio je njegov radiolog koji je uradio CT skener.

- Kabrera ima penis dužine od 16 do 18 cm, a ostatak je komad sa venama, krvnim sudovima i nekom vrstom upale koiolog, uz napmenu da je Meksikanac opsednut dužinom svoje "muškosti".

Foto: Profimedia, Barcroft Media

Roberto Eskuivel Kabrera je tokom skeniranja odbio da skine povoje kojima je umotao penis.

Inače, drugoplasirani u kategoriji najdužih penisa na svetu je Džona Falkon, takođe tvrdi da je Kabrera lažov i prevarant.

- On koristi težinu kako bi rastegao ud, tako da njegove tvrdnje nisu realne - objasnio je ranije Falkon.

Meksikanac nije uspeo da uđe u Ginisovu knjigu rekorda, a lekari su ga savetovali da smanji penis kako bi mogao normalno da funkcioniše i da ima decu, ali je on odbio.

Penis te veličine je Robertu izazvao velike zdravstvene probleme, uključujući i česte infekcije urinarnog trakta.

Ne može da spava na stomaku, već mora da penis stavi na poseban jastuk kako bi izbegao nelagodnosti tokom noći. Sve ovo takođe utiče i na njegov seksualni život, a zbog svega toga se vodi i kao osoba sa invaliditetom.

Daljinac

(Telegraf.rs / Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA