Dok su gosti besneli, mlada dama je odbila da prekine sunčanje dok su iza nje nastajale prve fotografije tek venčanog para (FOTO)

Dok je fotograf tražio najbolji ugao za slikanje, devojke je ostala da leži na zemlji i čitala knjigu dok su je posmatrali besni članovi porodice

  • 8

Jedna devojka uništila je fotografisanje tek venčanog para nakon što je odbila da se skloni sa mesta na kojem se sunčala uprkos tome što su je opkolili besni gosti.

Devojka u bikiniju ležala je na peškiru i sunčala se u neposrednoj blizini mladenaca koji su na tom mestu hteli da se slikaju.

Dok je fotograf tražio najbolji ugao za slikanje, devojke je ostala da leži na zemlji i čitala knjigu dok su je posmatrali besni članovi porodice.

Preslatko štene sa iskrivljenom facom žrtvovalo svoj život kako bi spasilo vlasnicu od otrovne zmije (FOTO)

Ovaj bizarni trenutak snimila je gošća Natali Ling (28).

Odbila da se pomeri dok su oko nje bili besni gosti Foto: Facebook

Nakon venčanja Mark Ling i Mendi Kripvel rešili su da se sa gostima slikaju u prelepoj bašti, koja je veoma popularno mesto za fotografisanje tek venčanih mladenaca.

- Pomislili smo da će se sama pomeriti, ali je ona nastavila da leži. Pomislila sam kako je samo nepristojna. Nekoliko puta smo je pitali da se pomeri, ali nas je ignorisala. Nismo hteli da mladencima neko upropasti veliki dan, pa nismo hteli više da se svađamo sa njom - rekla je Ling.

Ona je dodala kako je dotična devojka ustala posle 10 minuta i otišla negde ali je sve stvari ostavila na zemlji.

VIDEO: Fotkanje pored Krivog tornja u Pizi više nikad nećete gledati isto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Djoka

    3. jul 2018 | 17:05

    Pa nije ona došla da se sunča ispred njih nego su oni došli da se slikaju gde se ona već sunčala prema tome ne vidim zašto oni imaju veća prava na slikanje nego ona na sunčanje. Zar oni nisu mogli da se slikaju par metara levo ili desno nego im je baš ona smetala!?

  • Gorgeous

    3. jul 2018 | 17:16

    Oni su došli i narušili njen mir. Opušteno se sunčala i u miru čitala knjigu.

  • ns fotograf

    3. jul 2018 | 17:23

    Jak fotograf koji po ovom suncu dovodi bas tu mladence. I ovako im fotke neće ličiti ninasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA