BAMBI ČOKOLADE SA STEVIOM: Potpuno uživanje, bež griže savesti

Kompanija “Bambi” obradovala je sve sladokusce novim čokoladama sa ekstraktom biljke stevia

  • 2

Kompanija Bambi predstavila je danas nove Bambi crne i mlečne čokolade sa ekstraktom biljke stevia, čokolade već dobro poznatog ukusa, ali sada bez dodatog šećera i bogate vlaknima.

Domaćini druženja bili su predstavnici kompanije Nemanja Brković, PR menadžer, i Dragana Šarenac, Group brand menadžerka za čokolade, koji su predstavili ove novine koje stižu iz Bambija. Tokom degustacije novih Bambi čokolada sa steviom, nutricionistkinja Branka Mirković prisutnima je predstavila prednosti i karakteristike stevie, kao i blagotvorno dejstvo koje stevia ima na ljudski organizam.

- Na ovaj način kompanija Bambi je želela da se zahvali svojim vernim potrošačima za ukazano dugogodišnje poverenje i da im kroz Bambi čokolade sa steviom ponudi potpuno uživanje bez griže savesti! Sigurni smo da će Bambi čokolade sa Steviom oduševiti i najprobirljivije sladokusce i sve one koji vode računa o svom zdravlju i ishrani, a ne žele da se odreknu slatkog uživanja - izjavio je Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi.

Bambi je na srpskom tržištu prisutan sa velikim portoflijom čokoladnih tabli u različitim formatima, idealnim za deljenje i poklanjanje najbližim, ali isto tako i u praktičnim pakovanjima. Uz Bambi crne i mlečne čokolade sa steviom prepustite se najfinijem ukusu pažljivo biranih sastojaka, prateći svetske trendove zdrave i kvalitetne ishrane. Čak i kad je reč o čokoladi!

(Telegraf.rs/Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • addasd

    20. jun 2014 | 14:47

    stevija je zabranjena zato sto moze da ugrozi secernu industriju, em je zdrava , em se od nje ne moze dobiti dijabetes...

  • Noktilucent

    20. jun 2014 | 08:46

    Zar stevia nije zabranjena kod nas?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA