NJU SVI TRAŽE: Da li vam je devojka sa slike debela? (FOTO)

Rekli su joj da mora da smrša i da ne može da bude manekenka i od tada, ona reklamira odeću za punije. Sada je na naslovnim stranama prestižnih modnih časopisa!

  • 17

Ona je trenutno jedan od najtraženijih modela na svetu, ali samo u jednoj kategoriji: plus-size, reklamira garderobu za punije. U ovom podatku krije se sve dekadencija modne industrije, jer normalnom čoveku Robin Louli ne može nikako da bude debela.

Ipak, ova lepotica visoka čak 188 cm nije uspela da se progura u modelingu "za normalne veličnine", a karijera joj je krenula uzlaznom putanjom kada je prešla u plus-size modeling.

Robin se slikala gola za britanski časopis "Women's health", i u intervjuu ispričala da ne misli da veličina garderobe određuje da li je neko lep ili ne.

-  Ja želim da budem zdrava i da se dobro osećam, ne da brinem o tome koje mi je veličina garderobe. Gomilu puta su mi u životu rekli - debela si, ali ugledala sam se na snažne žene, koje su me učile da ne moram da nosim najmanje pantalone da bih bila lepa sebi i drugima. Znam da mlade žene modernog doba osećaju veliki pritisak da budu savršene, i da to često povlači teške posledice po njihovo zdravlje -, rekla je Robin.

- Naravno, i ja sam ljudsko biće, i nekih dana sam sebi lepša, nekih ne toliko. Poenta je biti zadovoljan sa onim što imaš. Osobe oba pola imaju dane kada se osećaju dobro ili loše, a bitno je biti okružen dobrim ljudima koji ti ne dozvoljavaju da kloneš- , rekla je Loulijeva.

Robin ne samo što šalje poruku podrške svima koji se danas ne osećaju naročito lepo, već koristi svoju popularnost i za zaštitu životne sredine.

(Telegraf.rs/Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA