VODENA DIJETA: Topi kilograme kao luda!

Ukoliko vam je potrebno da malo smršate, preporučujemo vam novu hit dijetu, baziranu na vodi, kojom ćete na zdrav način izgubiti neželjene kilograme

  • 6

Ako želite da se rešite viška kilograma s problematičnih područja, ovo je prava dijeta za vas. Pomoću "vodene dijete" možete da izgubite pola kilograma na dan.

DIJETA ZA LENJE: Pijte ovaj sok i kilogrami će sami nestati!

Ova DIJETA je zaludela svet. Jeste li je vi probali?

Međutim, na ovakvom režimu ishrane, NE SMETE da budete stalno, već najčešće svaki drugi dan. I to ne dugotrajno, nego samo povremeno, idealno je jednom nedeljno.

Evo kako izgleda plan vodene dijete:

DORUČAK

Velika čaša vode, čaja ili prirodnog soka. Voće i sok možete jesti i piti koliko želite.

UŽINA

Velika čaša vode, čaja ili prirodnog soka. Nekoliko plodova voća, kombinujte različite vrste.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RUČAK

Velika čaša vode pre jela i čaj posle jela. Jelovnik se sastoji od sirovog povrća u količini po želji, s dodatkom sirćeta, ulja, limuna i začina. Salati možete dodati i masline. Dozvoljeno povrće su artičoke, celer, zelena salata, šargarepa, paprike, krastavac, luk, kukuruz, paradajz.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

UŽINA

Velika čaša vode, čaja ili prirodnog soka. Čaša mleka ili jogurt ili 30 grama sira ili komad voća.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

VEČERA

Popijte čašu vode pre i šolju čaja posle jela. Obrok treba da sadrži 100 grama mesa (piletina, teletina) ili 150 grama ribe (oslić) ili jedno jaje s povrćem i voćem.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Želite mišljenje stručnjaka? Konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na Eklinika.rs.

(Telegraf.rs / PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase...

    2. oktobar 2015 | 14:38

    Ovde su zagarantovani rezultati, znam iz iskustva. Samo, morate biti obazrivi sa ovom dijetom. Najvise je primenite 2 dana u nedelji, ukoliko imate 70 i vise kilograma, i neka to budu dani po zelji, npr: sreda i subota, ali dane nikako nemojte spajati, vec je pauza izmedju neophodna. U prvih 20 dana po 2 dana u nedelji, a u narednom periodu povecati na 3 dana u nedelji sa pauzama izmedju, i na 3 dana ostanite narednih mesec dana dijete. Kad prodje ceo mesec, neophodno je napraviti vecu pauzu od par meseci, i u toj pauzi ,dobijenu kilazu samo odrzavati normalnom ishranom koja podrazumeva raznovrsnu ishranu i ono sto vam je po zelji, s' tim da cete u svakom danu imati 5 manjih obroka, a nikako da se konzumiraju veci obroci i 2 do 3 obroka na dan. Za osobe koje imaju kilazu ispod i mnogo manju od 70kg, takodje vazi ovaj nacin ishrane, ali vi u ovom slucaju sve vreme ostajete na 2 dana nedeljno u prvih 20, i sledecih mesec dana. Nemate potrebe povecavati na 3 dana. Vazno je postupiti ispravno kod dijeta ove vrste, iz tog razloga sto mogu da vam ozbiljno ugroze zdravlje i rad srca. Ja sam na ovaj nacin skinula 40 kilograma za godinu dana, samo zbog discipline u primeni, i datom vremenu. Strpljivo i bice rezultati dobri, i kao slag na tortu, sto je najvaznije- kilogrami se uopste ne vracaju, dok vi ne odlucite sami da se opet ugojite. Srecno! :-)

  • brana

    3. oktobar 2015 | 12:24

    Kakva glupost!Pasite travu i pijte vidu!Pa vodu svakako pijete a ako ne jedete nista vec samo po malo zelenisa naravno da ce te oslabiti.Probajte da ne jedete nista i ne pijete vodu i opet ce te oslabiti.Od vode se ne moze slabiti.

  • Sale71

    6. oktobar 2015 | 20:13

    Jeli mogu 2 male čaše vode umesto 1 velike?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA