NA ŠTA LIČI OVA ŽENA: Izvadila je sebi 6 REBARA, samo da bi izgledala kao lik iz crtanog filma! (FOTO)

Nakon što je raskinula vezu 2013. godine, Piksi Foks (25) je postala opsednuta izgledom animiranog lika, pa su usledile brojne operacije i dve liposukcije, među kojima i hirurška intervencija na vagini

  • 17

Piksi Foks (25) izgleda kao da je upravo izašla iz nekog crtanog filma zbog svog veoma uskim strukom, prevelikim grudima i licem lutke.

Ona je na svoj izgled potrošila neverovatnih 119.200 dolara, a ova bivša električarka iz Švedske je izvadila šest donjih rebara kako bi imala struk od 35 centimetara.

Foto: Instagram/Pixee Fox Foto: Instagram/Pixee Fox

- Ljudi mi često prilaze i govore "nemoj loše da me shvatiš, ali izgledaš kao nacrtana". To je za mene kompliment, to je ono što želim da postignem - rekal je Piksi.

Njena najveća inspiracija su Džesika Rabit, Aurora iz Uspavane lepotice i Hol Vuld iz Cul Vorlda. Na Instragamu ima 70.000 pratilaca i tvrdi da im pruža dobar primer.

Foto: Instagram/Pixee Fox Foto: Instagram/Pixee Fox

- Likovi iz crtanih filmova predstavlja idealizaciju ženskog tela. Želim da imam uzak struk, a uz to i zadnjicu, velike grudi i lepo lice. Uklanjanje rebara je bio korak ka tome - ispričala je ona.

Piksi sada živi u Severnoj Kalorini, a ranije je sa roditeljima i sestrom žiela na farmi pored Stokholma. Ističe da se osećala kao da ne pripada toj sredini i preselila se.

Foto: Instagram/Pixee Fox Foto: Instagram/Pixee Fox

Radila je kao električarka kako bi zaradila za operaciju nosa, a njen dečko joj je platio implante. Nakon što su se razišli 2013. godine, postala je opsednuta izgledom lika iz crtanog filma, pa su usledile brojne plastične operacije i dve liposukcije.

Ugradila je brazilsku zadnjicu, a botoksom je napunila usne i obraze. Operisala je i vaginu gde su joj odsekli deo usnica kako bi izgledala manje. Sve operacije je finansirala sama.

Foto: Instagram/Pixee Fox Foto: Instagram/Pixee Fox

(Telegraf.rs / Viralthread.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA