Deseta jubilarna modna manifestacija održana na Ohridu! (FOTO)

Među učesnicima na revijama bili su Niggor, voditeljka Ivon Jafali koja se odlično snašla u ulozi modela, zatim novinarke Marina Kotevski i Milica Bursać

  • 1

Deseti jubilarni, modni događaj Deichmann Magic Night održan je 22. maja u Makedoniji, u hotelu Park lakeside Ohrid. Ekipa novinara i poznatih ličnosti iz Srbije provela je nezaboravni vikend uživajući u čarima Ohrida i u bogatom modnom programu.

ŽENE IZ CELOG SVETA VRIŠTE ZBOG OVOG VIKINGA: A zbog onog što je priznao VRIŠTE JOŠ GLASNIJE! (FOTO) (VIDEO)

Hotel Park lake side smešten je na deset minuta od samog centra Ohrida, poseduje sopstvenu plažu i nudi izuzetan komfor i ugodjaj za sva čula. Na prelepoj terasi sa pogledom na jezero, uz predivno vreme i laganu muziku, održane su tri izuzetne modne revije na kojima su učestvovale novinarke, manekenke i poznate ličnosti.

Foto: Promo Foto: Promo

Manifestaciju su vodili Ivana Stanković, model i Milos Maksimović, voditelj i zabavljač na magičan i šarmantan način animirali su i držali pažnju publici iz Makedonije. Manifestacija je otvorena revijom cipela kompanije Deichmann za sezonu proleće/leto 2016, zatim se predstavila modna kuća Balekstra sa elegantnim i vrhunski izrađenim haljinama, a modni program je završen prikazom kolekcije modne kuće Allegra, kreatorke Tanje Šepić.

Foto: Promo Foto: Promo

Magični pečat događaju dao je i poznati iluzionista Richi koji je svojim magičnim trikovima u nekoliko navrata ostavio publiku bez daha. Među učesnicima na revijama bili su Niggor, voditeljka Ivon Jafali koja se odlično snašla u ulozi modela, zatim novinarke Marina Kotevski i Milica Bursać, ali i mnogi drugi.

Foto: Promo Foto: Promo

Za sjajan izgled svih učesnica, za besprekornu šminku i frizuru, pobrinuo se Institut za estetiku i kozmetologiju, Le prestige. Posle modnog dela, upriličen je koktel party na kome su zvanice uživale uz poznate hitove koje je puštao Dj Niggor do kasno u noć. Jos jedan Deichmann Magic Night uspešno je realizovan uz tendenciju da svakog leta bude u drugoj zemlji i na taj način dobije internacionalni karakter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    26. maj 2016 | 06:03

    Moda se vraca , pogledajte stare casopise a i novija izdanja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA