HOROSKOP ZA 1. JUL: Device, batalite grižu savesti! Jarčevi, taj bol nije prolaznog karaktera, idite lekaru!

Horoskop za petak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Ko vas kamenom a vi njega pogačom, da li ste čuli za taj izraz?! Nemate vi ništa od te vaše bezočne žudnje za osvetom. Samo gubite energiju uludo!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BIK

Sve što danas odlučite, svaka vaša zamisao i sve ono što projektujete, sve to može i sve će se u najkraćem mogućem roku realizovati. Poslušajte i uvažite ipak i neke savete sa strane!

BLIZANCI

Osećaj mira i spokoja, za kojim toliko jurite, čini se kao da je danas nikad dalji od vas?! Zapitajte se šta to radite pa toliko srljate iz problema u problem i to bez ikakve potrebe?!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RAK

Nekad je potrebno da zagrmite i da se vaš glas čuje ne biste li skrenuli pažnju na sebe i svoje potrebe ali i na neka pravedna rešenja kojima težite! Morate danas probiti tu ljušturu u kojoj živite!

LAV

Nemaju baš svi loše i zadnje namere sa kojima se srećete danas. Odbacite skepticizam, priklonite se realizmu. Saberite i podvucite crtu pa ćete saznati koji je put i predlog povoljan za vas!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Ne sputavajte sebe osećanjem krivice za bilo šta! Zaboravite na grižu savesti, hladan racio, koji je i inače vaš najjači adut, danas radi za vas!

VAGA

Zamor vas polako sustiže. Osećate se prilično umorno, pospano pa i pomalo depresivno, što nije u vašoj prirodi inače. Ne brinite se, danas se odmorite a sutra ćete biti kao novi!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

ŠKORPIJA

Osećaj ljubomore i to ni oko čega vas danas osvaja i u potpunosti upravlja svim vašim postupcima. Nekad ste jako teški i samma sebi a kamoli drugima?!

STRELAC

Osećate se nemoćno, ili bolje reći nedoraslo ili pak nedovoljno vredno, pored jedne osobe koja u vama budi poprilične komplekse! Odrastite!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

JARAC

Bol u kolenu nije prolazan, ne forsirajte se već idite kod lekara i prekontrolišite šta se dešava. Ne budite toliko nemarni ka sopstvenom zdravlju!

VODOLIJA

Osećaj beznađa i životnog besmisla vas hvata. Upadate u jednu, za vas možda uobičajenu ali za druge teško razumljivu, fazu u kojoj javno preispitujete svrhu svačijeg postojanja! Preduboki ste!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Osećaj suštinskog nerazumevanja sa okolinom, danas se produbljuje do maksimuma. Vi u klin a svi drugi u ploču. Vreme je da se zapitate da niste previše tvrdoglavi?!

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA