10 razloga zašto ne treba da izlazite sa naduvanim likom (devojkom)!

"Roditelji protiv trave" je američka organizacija, koja je, u slučaju da niste pogodili, veoma protiv pušenja marihuane. Oni imaju veoma važne savete

  • 15

"Roditelji protiv trave" je američka organizacija, koja je, u slučaju da niste pogodili, veoma protiv pušenja marihuane. Oni imaju veoma važne savete i misle da je važno da ih svi pročitaju, jer kao što možda znate, zavisnost od kanabisa uništava moždane ćelije i može da dovede do "uzgajanja" dredova i verovanja da je Buš kriv za 11. septembar.

OVO JE KLIP GODINE: Ove bakice zajedno imaju 233 godine i prvi put PROBAJU KANABIS (VIDEO)

A, evo zašto je dobro da ne izlazite sa naduvanima:

1. Finansijski su nestabilni

Možda vam deluje da njihov stil života ne remeti vašu vezu, sve dok to ne počne da utiče na vaše finansije. Kad se zabavljate s nekim ko mnogo vremena i novca troši na marihuanu, bižete odgovorni za skupljanje ostataka.

2. Zavisnost je prioritet

Uprkos tvrdnjama mnogih da marihuana ne izaziva zavisnost, zavisnost od nje postoji. Prema jednoj studiji, više od 1,5 miliona Amerikanaca koji imaju manje od 26 godina, su zavisni od marihuane. Ne možete da znate da li će vaš prijatelj postati potpuni zavisnik.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

3. Takmičenje sa drogom

Veza će se raspasti kad on ili ona iskaže veće interesovanje prema supstanci nego prema partneru.

4. Krivica

Možete da počnete da osećate manje samopoštovanja kad osećate da ste u obavezi da prihvatite njegovu ili njenu zavisnost i životni stil, uprkos sopstvenom neslaganju.

OVCE PASU MARIHUANU, PA VILENE PO GRADU: Hit vest iz Australije obišla svet

5. Plodnost i roditeljstvo

Pušenje marihuane je povezano sa smanjenim brojem spermatozoida i šansama za plodnost, što može da zakomplikuje šanse jednog para da dobije dete. Štaviše, čak i ako se plodnost ne dovodi u pitanje, da li zaista želite svoju decu da izložite supstancama koje menjaju svest.

6. Manjak energije

Veze zahtevaju rad, a kad ste prijatelj sa zavisnikom, može da ne potraje kad se partnerova motivacija smanji zbog njegove ili njene navike. Vaša devojka ili momak će se manje truditi i imati manje želje da vas postave kao prioritet.

7. Aktivisti vole "prave gužvu"

Ako su on ili ona aktivisti, srećno... Većina korisnika marihuane su takođe "politički aktivni" i njihova "odanost drogi" preokupira njihov društveni kalendar.

8. Recite zbogom sitnim zadovoljstvima

Ako izlazite sa "učestalim" korisnikom, veća e verovatnoća da će oni retko biti zadovolni sitnim zadovoljstvima u životu, osim ako su naduvani.

9. Strah od nepoznatog

Možda najstrašniji deo zabavljanja sa korsnikom marihuane je strah od onoga što vas čeka. Samo zato što izlazite s nekim čije vam navike deluju bezazleno, ne možete da znate u šta to može da se pretvori, u zavisnost, mentalnu bolest, depresiju...

10. Promena raspoloženja

Svaka veza ima uspone i padove. Ali, sa naduvanima, usponi će biti "haj", a padovi ekstremno niski. Kao i sa bilo kojom drogom, postoje simptomi koji idu uz marihuanu, kao, iritiranost, agresija, bes i ponekad depresija.

(Telegraf.rs / Izvor: theladbible.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даца

    11. oktobar 2016 | 20:53

    Сад ће да се јаве "фаце" које то конзумирају и просипају памет како то није ништа опасно, а кад једног дана сконтају да јесте биће већ касно... не могу да разумем људе који не могу да се проведу и буду супер расположени сем ако нису "хај" или под дејством неких других супстанци...

  • Zivoje

    11. oktobar 2016 | 22:51

    Konzumirao sam marihuanu svakodnevno u velikim kolicinama, ukupno 18 godina. To mi je bila opsesija. Mogu da kazem da je sve navedeno tacno. Prestao sam i ne pusim je 4 god. Najzalosniji je onaj deo price oko spermatozoida. Istina je i to u mom slucaju... Moze da prica ko hoce da su to gluposti ali nisu. Sve je istina.

  • Xxx

    11. oktobar 2016 | 21:27

    Ko puši taj zdravlje ruši ko duva njega zmaj čuva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA