Kad je bila mala, svi su se smejali njenim gustim obrvama! Sada je porasla i svi joj zavide (FOTO)

Tinejdžeri zaista mogu da budu surovi prema svojim vršnjacima, a ovu prelepu devojku počastili su najstrašnijim uvredama. Možda se oni sad kaju, ali ona se poslednja smeje

  • 19

Tinejdžerka Natali Kastelar (17), kojoj su se svi smejali zbog njenih gustih obrva, sada se slatko smeje budući da su joj te iste obrve omogućile da ugovori dobre poslove kao model. I fino da zaradi. Šta li sad kažu oni kojima su njene obrve bile bez veze.

Namazala je obrve sapunom, a kad vidite zašto i vi ćete to raditi svaki dan (VIDEO)

Želite gušće obrve? Ništa lakše! Sve što vam treba je CRNI LUK! (VIDEO) (RECEPT)

A photo posted by Natalia Castellar Calvani on

A photo posted by Natalia Castellar Calvani on

Ona priča kako je zbog svojih tamnih i debelih obrva dobijala pregršt uvredljivih komentara od svojih vršnjaka na društvenim mrežama. Ali ova Portotikanka sada radi kao model za NARS i Mansur Gavriel, konačno je prigrlila svoje debele obrve i kaže da žali što ih nije zavolela mnogo ranije.

A photo posted by Natalia Castellar Calvani on

A photo posted by Natalia Castellar Calvani on

Kada je bila mlađa, svi su prstom pokazivali na njene obrve, svi su je strašno zadirkivali, tako da je želela da ih obrije. A danas kaže: - Ja volim svoje obrve i uopšte me nije briga da li će i dalje biti moderne ili ne. One su me uvele u svet modelinga. One su moj zaštitni znak i žao mi je što ih nisam prihvatila ranije.

Friday feels.

A photo posted by Natalia Castellar Calvanion

Ali uprkos tome što je debele obrve proslavila manekenka Kara Delevinj, ova 17-godišnja devojka i dalje dobija neprijatne, čak okrutne komentare na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    15. novembar 2016 | 09:47

    Девојка је лепа,али јој мала корекција обрва не би штетила..

  • Enna .fr

    15. novembar 2016 | 00:35

    Ja bi joj se i sad smejala ,u modi se lepe i gusce obrve ovo na slici je katastrofa ,obrve joj zauzele pola lica ,ima lepo lice i ruzne obrve ,al eto od njih pravi pricu inace bi bila samo jos jedna lepa devojka u moru lepih .

  • pirsing

    14. novembar 2016 | 20:13

    Nesvidža mi se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA