≫ 

Imam višak kilograma i odlučila sam da nosim providnu odeću - a rezultati su me šokirali (FOTO)

Kristin Ćiriko ima svoj stil odevanja koji je pomalo staromodan, voli da nosi haljine, dok pantalone retko vadi iz ormara

  • 4

Za sebe kaže da jedino "providno" što voli su ulje za telo i vetrobrani. Kristin Ćiriko je plus sajz devojka, što znači da ima višak kilograma. Ali ona ima i svoj stil odevanja koji je pomalo staromodan, voli da nosi haljine, dok pantalone retko vadi iz ormara.

 

Ova žena je svojim oblinama zasenila mršave manekenke! I izgleda opasno seksi (FOTO)

 

 

 

Na nedelju dana je htela da eksperimentiše i proveri kako bi i da li bi njoj stajali providni materijali, kao mnogim vitkim devojkama. Zaključila je da je cela nedelja bila puna iznenađenja, ali i otkrivanja i učenja novih stvari.

 

 

 

 

- Odeća koju sam mrzela da nosim izazivala je poštovanje, mnogo više od onoga što zaista nosim svaki dan. To, čini mi se, mnogo govori o tome koliko igram na sigurno i to mnogo više nego što sam to shvatala. I to moram odmah da prestanem da radim. Kao i vi! - smatra Kristin.

 

- Znam da sam pokazala mnogo grudi, ali ne mogu, a da ne primetim da bih se osećala prijatno pokazujući grudi u savršenom dekolteu, ali pokazivanje bez "podrške" i dok "landaraju" na vetru, ne čini mi se fer.

 

 

 

 

 

 

- Radnje za debeljuce moraju da ponude više providnih materijala - zaključila je svoj eksperiment Kristin.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs / Izvor: buzzfeed.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA