≫ 

LIZANJE ILI GRICKANJE: Način na koji jedete sladoled otkriva kakvi ste u krevetu

Bez obzira kojoj grupi ljudi pripadate, sladoled je uvek dobra ideja kada nastupe ovakve vrućine

  • 5

Sladoled je uz lubenicu i dinju, jedno od omiljenih namirnica, koje najbolje hlade kada dođu letnje vrućine. Zanimljivo je da način na koji ližete ili jedete sladoled, govori kakva ste osoba.

Nećete verovati ko je izmislio sladoled na štapiću!

Ono što sladoled radi vašem mozgu potpuno će vas fascinirati!

ČOVEK JE NEVEROVATAN: Kada vidite kojom brzinom I KAKO jede sladoled, oduševićete se! (VIDEO)

Stručnjacima je dovoljno da samo pogledaju kako neko liže sladoled i dođu do zaključka o kakvom se karakteru i temperamentu radi.

Nikako štapić

Sigurno ste primetili osobe koje nikada ne jedu sladoled na štapiću. Oni ne dozvoljavaju da ih bilo šta ograničava u životu. Obično se radi o slobodnim ljudima, koji ne dozvoljavaju da ih sputavaju društvene norme. Stvari mogu da postanu veoma napete i lepljive ako nemaju salvetu. Impulisvni su i često brzo donose odluke.

Šolja

Osobe koje sladoled jedu samo u šolji su odgovorni ljubitelji sladoleda, koji uživaju u svakom zalogaju. Obično su veoma organizovani i orjentisani prema detaljima. Njih nikada nećete uhvatiti sa mrljama ili kapljicama sladoleda da im cure iz usta. Jedini nedostatak je to što zbog tolike brige da budu uredni, ne uspevaju da se opuste i zbog toga u krevetu mogu da budu prilično stegnuti i rezervisani.

Foto: Uglješa Rašević, pixabay.com

Kornet

Ova kategorija je najbrojnija. Kada jedu sladoled obično uzmu dve ili tri kugle omiljenog ukusa. Obično ga ližu gore i dole, a povremeno oko dna kako bi sprečili mogućnost curenja. Reč je o zabavnim ljudima, pozitvnim, koji vole da uživaju i u malim stvarima. Teško ih je iubaciti iz zone udobnosti, zbog dolaze u opasnost da upadnu rutinu i seks sa njima može da bude prilično jednoličan.

Grizete ga

Oni su retki, ali postoje. Verovatno ste ih primetili. To su one osobe koja kupe sladoled i dok trepnete, već su ga pojeli. Strpljenje im nije jača strana bilo da je reč o poslu, slobodnom vremenu ili seksu. Sve što rade - rade do daske i u žaru. Oni su u stanju da se u sito vreme strastveno svađaju i ljube.

Puž

Sušta suprotnost od onih, koji grizu sladoled. Oni su verovatno svladali tehniku lizanja da im ne curi po rukama, ali ne i brzinu. Kada kupe sladoled, imate osećaj kao da ste uključili usporeni mod, jer oni ga pažljivo otvaraju, zatim gledaju, skidaju omot i polako ližu.  Ovakve osobe su veoma vesele i vedre, a jedina mana im je da će svaki čas tražiti ili pitati ima li neko maramicu ili salvetu. Isto ovo se odnosi i na seks, pa će vas tako svako malo zapitkivati da li je sve u redu i da li ima nešto što vam neodgovara.

Foto-ilustracija: SXC.hu/lusi

Osvajači vrha

Kada kupi sladoled, počne marljivo da ga liže od dole prema vrhu. U pitanju je čovek velike snage i volje koji će učiniti sve kako bi od dna piramide došao na vrh, često ne prezajući ni pred čim. Skloni su eksperimentisanju i isprobavanju novih ukusa. Ova osobina ih opisuje i kada je krevet u pitanju.

"Daj liz"

Ovakve osobe obično ne žele sladoled kad ih pitate, jer su na dijeti ili im se ne jede. I onda kad počenete da uživate u omiljenoj poslastici, vidite da ga pola fali, jer je poželeo "Jedan liz". Ne postoji ništa slađe nego probati sladoled s tuđeg štapića.  Ne donose nikakve odluke, a sve žele da probaju, takođe, vole letnje avanture bez obaveza.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA